Kväll

Ja då var det kväll och snart nyårsafton. Idag har jag avslutat med sunt bröd och avokado istället för fisk som jag skulle men klockan blev mycket och ställa sig framför spisen klockan 22.30 lockade mig inte. Avatar var helt sjukt bra, vilka otroliga scener och natur gjort i en sketen dator. Det är just en sådan sak som min man sitter och gör just nu, ännu en reklamfilm i 3-d format som ska visas på TV 4 i Februari. Ska nu börja förbereda en överraskning till mina föräldrar, men eftersom min mamma läser denna bloggen tänker jag inte avslöja den än. Det kommer sen..

2:a dagen

Jag är fortfarande duktig, började dagen med en powerwalk på 30 minuter innan frukost. Åt en tallrik yoghurt med hasselnötter och en halv apelsin. Idag ska vi iväg och se matiné, Avatar på 3D i Malmö.
Vi tar en lunch på stan innan tror jag. Sen blir det förberedelser till nyårsmiddagen hemma som gäller resten av dagen. Tänkte mig en hummersoppa till förrätt. En ryggbiff med potatisgratäng (äter ju inte jag såklart) och till slut som dessert har jag fortfarande inte kommit på något.. Vi får väl fantisera lite idag.

Lunch

Gottigott gott. Lagade till en sen lunch med köttfärslimpa, morötter, steklök och gräddsås till det. Guud så gott. Det gick till och med ner i min mans mage. Fast inga potatisar även om de finns på bilden..

Igång

Jag är duktig, iaf nu i början. Vaknade inte jätte tidigt med gick direkt ut i garaget och tog en powerwalk på bandet i 30 minuter. Gick sedan in och åt en tjock skiva julskinka (utan svål) och en tomat, har redan tankat i mig 1 liter vatten. Nu ska jag iväg och shoppa alla livsmedel som behövs till all mat denna veckan.
Har fortfarande nyårsafton kvar att bestämma vad för mat det skall bli då, det får ju vara extra fint med tre rätter och så.. Nej nu är det rökpaus!

Banta med GI

Hej igen! Nu ska jag göra det och denna gången ordentligt. Jag ska använda min blogg för att peppa mig och jag ska lyckas. Jag skrev på bloggportalen att min blogg inte skulle handla om vikt och sånt trist men man kan väl ändra sig. Jag är med i GIviktkoll och det är en hjälp bara det. Jag behöver så mycket stöd som jag kan för att kunna hålla detta så hjälp mig med kommentarer. Här ser ni den första bilden med vikt och mått.
Midjemått: 83 cm
Vikt: 74,5 kg
Längd: 173 cm

Lata dagar

Har gjort lite nytta idag, plockat undan och samlat skit på ett ställe. Betalat alla räkningar och svarat på några jobbsamtal. Lite måste man ju jobba även om man är ledig. Nu ska jag försöka hitta på något att laga till middag. Sebbe spelar cup hela kvällen i Åstorp och vi resten bra slöar.

Bloggtoppen

Nu har jag lagt in min blogg på bloggtoppen så jag behöver många besökare för att komma upp i listan hos dem. Tack kusin för julhälsning och god fortsättning på er alla. Nu måste man ju börja tänka på vad man ska ge för nyårslöfte. Kommentera gärna era så får jag lite ideér.

Julledigt

Nu har alla gäster åkt och vi är själv, Alex är ute och åker bil, Sebbe ute och festar och Jörgen och jag hemma. Var tvungen att sitta vid min snygga dator litegrann och tänkte att jag ligger back med bloggen  så jag lägger till lite mer. Har precis tittat på Michael Jackson 30 år som entertainer. Kan fortfarande inte fatta att han inte finns mer. Jag lägger en länk till en fantastisk gitarrspelande liten unge som ni bara MÅSTE kolla på.
http://emilbrostam.se/2009/12/23/julmusik-sungha-jung/

julbordets alla delikatesser
Malena jultomte

Julen är här

eller var här. Julafton är över och snön är borta och det trista gråa vädret lägger sig över Häljarp. Men deppa inte för det gör inte jag. Tre säsonger med Brothers and sisters, en säsong med de gamla Fameavsnitten, en ny värstingdator ska nog göra att jag klara mig igenom denna tråkiga säsong. God mat och trevligt sällskap gjorde julafton till en underbart skön start på ledigheten. Morgonen startades med en stor julklapp, titta och njut av 27 tums skärm och vårt älskade "apple".

ledig

Äntligen ledig, nu ska jag fira jul och bara slappa och ta hand om mamma & pappa, gott!
Jobbade hela dagen idag och skickade mannen på julmatsinköp, fungerade rätt bra faktiskt.
Tittat runt lite på nätet och hittade detta halsband, coolt eller vad säger ni??

shopping slut

Nu har vi varit i Köpenhamn och shoppat. Jag sitter just nu med ett bigmac mål och kränger framför datorn. Här kommer några outfits:
Ett par gråa kostymbyxor med svart/vit tröja och svart väst.. Klassiskt och snyggt.
Samma byxor, vitt linne med en tunn söt topp ovanpå, bilden gör den inte rättvisa.
Leggins med lite svarta blanka prickar som glänser lite och denna svarta toppen som går över höfterna.

danmark

Nu bär det av till Danmark för shopping, jag lovar att visa vad jag införskaffade när jag är tillbaka. Just nu ljuder hög musik från Sebbes sprängda högtalare där det bara spelas gamla låtar från spotify, helt sjukt. Just nu Jörgen och min  låt "Lemontree". Sååå bra. Ses senare.... Status: 9 julklappar inhandlade.
Ingen bra bild men detta är kompisarnas underbara lilla kise.

Tavlor.

Ikväll är det medlemslotteri och valmöte med konstföreningen, jag hade tänkt att vinna första vinsten,
en tavla på Marilyn Monroe, målad av "Lisa Löwenberg" se nedan.


Långsamt....

Skulle visa bilder på halsbanden men det får bli en annan tid på dygnet för det går ej att ladda upp bilder nu eftersom blogg.se inte har byggt ut sin server.. Allt tar fem långa år..
Har julshoppat idag, några julklappar blev det och en födelsedagspresent, vem kan den vara till???
Nu ska jag hoppa i säng för jag är jättetrött. Imorgon är det valmöte med konstföreningen, håll tummarna för att jag ska vinna mig en tavla.

uuuuuuhhhh

Ingen kondis alls, tränat aerobic idag och just kommit hem, jag är totalt slut i kroppen. Ska på och laga lite rester till Sebbe, Alex och mig. Darling är ute och äter. Diskas undan ska också göras efter kalas igår och sen hade jag tänkt att göra halsband men jag upptäckte att det är "Runaway bride" på 9:an och den ska inte jag missa.
Vacker kväll utanför vårt fönster, saknar solen, här har inte varit något ljus på flera veckor, bara grått och trist.
Här är jag och sjunger för full hals på Edelweiss i H-borg. Coolaste krogen i stan.

skakiga ben

Har tränat med wii och gjort benträning, rent skakis är jag så jag knappt kan gå. Snacka om träningsverk imorgon.
Spelar på Edelweis imorgon kväll, alltid roligt tycker jag. På lördag blir det julpysselkväll i Hofterup. Så helgen är bara att se fram emot. Njut av lite härliga bilder från Grekland med min fantastiska kamera.
Nästa häftiga semester blir med bara mannen till Nya Zeeland, guud va det ska bli häftigt.

mums

Möte ikväll med jobb, Maria berättade om hur bra vårt varumärke är runt om i Skåne, trevligt att vara del i det faktiskt. Frusen som sören hela kvällen, tittat på tv och spelat lite på min iphone. ska hoppa i sängen snart och sova gott hela natta. Hoppas att den jäkla djurplågaren åker in i finkan och att man kastar bort nyckeln, för jäkligt tycker jag. http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttsport/sport/article6220007.ab
"Såpan om Ullared förstörde våra liv"
Har vi inte en fri vilja i detta landet så säg, är man så desperat efter att synas att man ställer upp i förnedringstv får man väl själv skylla sig. Trodde de att man både kunde ha kakan och äta den!!

RSS 2.0