Jäkla tur att Daniel åkte ut

Hade Geir åkt ut hade det varit Telias fel, min telefon går inte att lägga på, den står fortfarande som att den ringer betalsamtal till Idol, jag hatar Telia, så fort lilleman har ett jobb och inte behöver snåla med telefonsamtal åker telefonen så långt som dit pepparn växer.

Det finns en anledning till varför jag inte vill ha Telia som operatör på jobb, de är såååå jäkla kassa....
Så nu har jag fått sprida galla.
Känner mig på dåligt humör, är lite grumpig och sur och känner mig rätt trött, ska nog gå och hit the sack....
vill ha nuuuuuu.
Dagens citat: Om man hör dålig musik är det ens plikt att dränka den i konversation.

Fredag och helg

Det kan ju inte bli bättre, så får jag vila min arma kropp & hjärna. Kunde inte somna igår för mitt huvud snurrar med jobbsaker hela tiden. man är aldrig ledig i hjärnan känns det som.




Idag blir det en slappekväll framför tv:n med mannen och imorgon blir det fest i A-torp, gött mos!! Jag har inget att skriva om just nu för jag vet inte om något har hänt, jag vaknar, jobbar, kommer hem, jobbar....Just nu är mitt liv bara så, men jag ska försöka slappna av i helgen är det tänkt.


Rolig bild från förr.

snart ägare till en macbook air

Asså hur snygg är den??? skitsnygg och ascool. Mannen har beställt och det blir bloggningsdatorn på resan. Det är tur att man har en prylgalen man.

Idag har jag blivit förkyld, kan knappt svälja och börjar bli snuvig. Nu på kvällen har jag ovanpå allting fått tandvärk, va i helsike är det som händer. Jag ber endast om 2 ynka månader till sen lovar jag att vila min kropp men just nu har inte jag tid att vara sjuk!!!! Kan man lägga in en protest någonstans och förhala det kanske..??


Har spenderat kvällen till att förbereda mig för ett möte imorgon, "alltid redo" är min nya slogan.....ska bara försöka hålla den också.

Dagens citat: 

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."

 

 

 

 


Söndag

och jag mår äntligen okej, det har tagit halva dagen, resten av familjen mår värre än jag. Jag är glad att jag åkte hem i tid... Fest igår alltså och mycket trevligt, men det blir det ju alltid med så trevligt sällskap som vi hade. Inga band som strålade i mina ögon och öron men ett gott skratt fick man iaf av pudelrockarna som spelade sist.

Det är bara fotboll som gäller idag och hamburgare blir det till slaskmiddag så här dagen efter.
Jag har bestämt mig för att göra ett allvarligt försök att komma in till Johan i H-borg för att tatuera mig, han är verkligen bäst och jag vill ha den nu.....


Pudelrockarna som knappt är torra bakom öronen...
Tuff brud på g på dansgolvet, tack för en underbart trevlig kväll.
förfest hos polarna på landet...
Jag och T
Alltså, är detta verkligen en katt, roligare stil har jag inte sett...
Dagens citat: Alla världens storheter väger inte upp en vän.
Voltair

Fredag morgon

Och jag är på plats på jobbet, hård dag men sen lite ledighet. Jag sitter just nu och tittar på konferensrummet mitt emot där det finns en massa tända ljus vid fikabordet, det är verkligen det mest underbara när vintern är på väg.


Just nu sitter jag och lyssnar på Rix fm då soff ipropp ska klippa Olas tånaglar. Rätt äckligt faktiskt...
Ikväll blir det soffan och idol, undrar vad som händer nu när Alice har hoppat av.??


kolla vad snygga tatueringar, snart hoppas jag ha en sådan i samma stil

Sex & the city

En första bok om Carrie Bradshaw innan New York, jag ska läsa. Det spelar ingen roll att den klassas som tonårs bok, jag ska ha.
Alice hoppar av Idol, fruktansvärt tråkigt för hon är fantastiskt duktig. Klicka på bilden för att se klippet.

Hockey Bockey

Ja trevligt blev det ju igår till slut, förlängning och straffar och till slut vann MIF Redhawks. Jäkla tur skulle jag vilja säga för även om de hade spelet så hade de helsikes svårt för att sätta pucken i kassen.


God mat och trevligt sällskap för övrigt.
Idag har jag så ont i ryggen att jag knappt kan vända mig om, snart en tur till naprapaten känns det som.


Vintern är här, det snöade när jag körde hem igår, stora snöflingor så man knappt såg något utanför rutan. Kan känna att det är lite oacceptabelt att det snöar i oktober, vi hade tillräckligt lång vinter förra året, den behöver inte bli längre iår....Någon måste skärpa sig däruppe!!!



spännande var det



ja så blev det rätt till slut...

Godmorgon på er alla

Onsdag idag och det blir som vanligt lite jobb. Ikväll ska jag iväg och titta på ishockey (MIF-Leksand), helt otroligt egentligen hur en sport kan förändras bara man ser den live, hatar hockey på TV men live är det verkligen roligt.


Alex bjöd på god kycklingfilé igår med Jensens whiskeysås, Ikväll är det lillemans tur att laga mat. Det är rätt roligt att låta alla laga mat vars en dag, blir en spännande blandning på hela veckan.

Dagens roliga citat:
Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag.
Källa: 
Samantha Fox, utvikningsflicka och popartist

Idag: 8 veckor & 1 dag


Italien med jobb. Gud vad jag längtar till värmen.


resan snart bokad

Skulle till nya zeeland men åker på andra hållet istället. Florida blir det med besök i miami, Fort Lauderdale och en liten kryssning ska vi hinna med också.
21 december sticker vi och kommer hem den 5 Januari, sååå gött ska det bli. Vi tar med golfklubborna och njuter av fina golfbanor.
hotell utsikt i Miami Beach
rumsutsikt på hotel i Fort Lauderdale, där ska det spelas golf...
kryssningsfartyget vi åker med...

WOW

26 besökare på min blogg igår, coolt med nytt rekord. Tänk vad facebook är bra.
Godmorgon på er allihopa, en ny dag börjat med regn och annat mys!!


Jag ska idag sitta med på ett budgetmöte, något jag aldrig jobbat med förut, vilken utmaning med tanke på att jag inte är den bästa på matte.....ja vi får väl se vad som händer, alltid spännande med nya saker.


Jag var duktig igår och tränade min kära aerobic, idag vaknar jag med migränhuvudvärk, svettig och mår lite skit helt enkelt, jag konstaterade att det är inte alltid bra att träna.....fast man är ju så illa tvungen eftersom man inte kan låta bli den där pizzan varje helg.. Skyll dig själv malena....


Underbar utsikt på gardasjön. Snart blir det lite sol och värme igen.
Skulle egentligen till New Zeeland i år men det blir inte förrän nästa år, för vi var lite sena på det, istället blir det Florida om vi har tur....

Härlig helg!!

Min man och jag tog en helt underbar tur i skogen igår och fotograferade lite. På kvällen blev det pizza, godis och två filmer med Matt Damon, den ena var bra....resten kan ni räkna ut själv.
jag har fått nickelallergi runt hela halsen, det blir nog till att sluta använda alla mina halsband, bara halsband av läderband framöver. Jag får väl bara göra halsband till andra..trist men sant, det kliar som in i ...vete.
Idag blev det golf, inte smart med min onda rygg, tror jag har fått någon form av ischias från bärandet av instrument i fredags. Ont gör det iaf och jag ska ta ett bad nu för läkande motiv. Mannen är och lyssnar på Wasp, inte riktigt min melodi....

helgen kommer

med väldigt långsamma steg känns det som, bara en dag kvar så är det party i H-borg. Ja inget festande för mig för jag ska ju roa folk....

Idag hade vi Tema: Framtid Ideon, lyssnade på den ena grundaren av företaget TAT. Han var en otroligt rolig föredragshållare som har en helt annan inställning om hur man driver ett företag. Fantastiskt kul och intressant.
Skulle behöva gå och klippa mig men vet sören inte när jag ska hinna, mitt hår ser ut som en klump av enris. Häxhår för att vara exakt....

Konsert i Hörby

va bra det var, afrikansk musik kan ju inte annat än göra en glad. Jag, mamma & pappa var i Hörby och lyssnade på syrrans 100 elever från musikprofilklasserna, kören "Star Coir" från Sydafrika och "Triple & Touch"! Alla pengarna gick till Sydafrika och en skola som handlar om att lära afrikanska barn att drömma om framtiden och tro på att de har en framtid och hur man skapar sig en framtid. Jag köpte skivan också för att ge ännu mer pengar till välgörenhet.
8 stycken var med i kören, baktill står Georghillsskolans ungdomar.
Längst ut till vänster i bild kan man skönja min kära syster som jag är såå stolt över.

uselt

Idag skäms jag för det svenska landslaget, urkass match var det och det var rakt av pinsamt att se dem bli så totalt överkörda. Målen var ju inte de svåraste heller. Nä nya tag och se för helsike till att komma vidare i EM annars är det riktigt dåligt....


Grå och mulen dag idag också fast förhoppningsvis kommer kommer solen att skina på oss.
Min syster har varit i tidningen, ni måste gå in och läsa om min underbara syrra. Hon gjorde till och med lite reklam för Me2.

Ikväll ska jag upp till Hörby för att lyssna på konserten.


Klicka på bilden så kommer du till artikeln.





helgen snart slut

och det är dags för måndag igen. Tiden bara flyger iväg och nu är det bara 2 1/2 månad tills vi flyger till New Zeeland....
Igår var det spelning på Örenäs slott, en Bar Mitzva. Det var lungt och trevligt, publiken satt och lyssnade, sjöng med och dansade lite grann. Söta lilla Magda var centralpersonen denna dag och hon firades som sig bör.
Idag har det shoppats mat, det är nästan det enda jag shoppar nuförtiden, det har även rensats i kylskåpet och plockats undan. Jag ska laga till en kalvstek idag med kantareller och en god sås. det ska bli gott i gott gott.
Edelweiss på fredag, ska bli skitkul....

VOLBEAT

Fy attans va bra dem var i Malmö. Helt fantastiskt att ett band kan låta lika bra live som på plattan och spela allting själv....Jag är impad.
De spelade alla låtar som de skulle, de var inte överdrivna på något sätt utan de var väldigt koncentrerade på att verkligen leverera musiken som den ska låta. kanske var de lite ovana vid att spela för en sådan stor publik som bara var där för att höra just dem, men det var bara gulligt.

Efteråt gick de runt och hälsade på publiken, väldigt klassiskt snyggt gjort....


Mitt i veckan

Onsdag och bara halva arbetsveckan kvar till helgen, rätt skönt faktiskt.
Igår blev det middag på "Mando" i Malmö och bion "Wall street". Filmen var helt okej, gammle räven Michael Douglas var med och en scen stack faktiskt Charley Sheen fram sin nuna också. Tänkte att man kanske skulle sätta sig och se Wall street 1 från flera år tillbaka.

I kväll blir det zumba takter, då ska man rulla på höfterna och skjuta ut häcken, gud vad jag saknar salsan, måste nog börja igen tror jag.



sista veckan

som jag tar ut donnan och kör, lite blåsigt var det allt igår men faktiskt inte så kallt. Chefen har köpt ny hoj, se nedan hur coolt snygg den är. Ingen harley men en amerikanare iaf. Idag blir det utgång för att fira av kollegan som slutar på jobb. Mannen ska på kick off, Store jobbar så lilleman får laga middag..


Sitter nu här på jobb och har en hel dag obokad, inga möten utan bara min egen tid, hur underbart är inte det.....


visst är den snygg..... Victory hoj.

helgen över

och jag har inte gjort annat än sovit, slappat i soffan och ja typ det... I fredags var det lite partajande då vi överraskade kära kollegan med en kväll ute för att fira hennes kommande födelsedag med den stora 0:an...
Imorgon ska det köras motorcykel till jobb, jag och chefen ska jämföra vems hoj som låter mest..haha
Det kommer att bli kallt men man får njuta av de sista dagarna innan kärestan låses in i garaget för säsongen.
man börjar med Angelicas favoritdryck, vitt vin som smakar saft...haha
Sen kommer presenten, hmmmm ja vad kan det vara för en singelbrud som henne...
vem ser vi här på krogen.....de höll ut rätt länge faktiskt...:)

RSS 2.0