nedräkning

Hallå!!! Det är alltså inte ens en månad till jul, vad händer??? Desto gladare blir jag när jag räknar det till 22 dagar, sen åker vi......ooooooooo.

Utbildning hela dagen idag, guud va trött man blir i huvudet, men man blir ju iaf smartare..hmm, kanske.
Mannen mår lite halvkasst och jag åkte och shoppade efter jobb. Jag visar er snart min nya stass som jag ska ha på julfesten på fredag med jobb.

Mer blir det inte för jag är sååå trött, mannen tittar på en urdålig svensk film och jag vill bara gå och lägga mig.
Lilleman och kompis bjöd på biff med potatismos, sallad, brunsås och lingon, väldigt smarrigt..

Smyckekoll

Nu har jag jobbat och for som en galning hem i den väldigt saktfärdiga trafiken. Jag kommer hem stressar som en galning för att hinna till träningen i tid, kommer dit och vad händer?? Ingen instruktör dök upp.......

jaha så det var bara att bege sig hem till familjen där stora mannen  nu står och kockar för hela slanten.

Jag bloggar istället och testar vårt kassa internet, har försökt sätta mina IT kollegor på att fräscha upp routern eftersom Telia tjatar att det är den det är fel på.

Imorgon blir det utbildning igen, coolt program som vi ska jobba i, jag älskar nya program....skadad jag vet!!

galet snyggt!
sötaste ring jag hittat, kanske köper...hmmm.

underbara läsare

jag är dålig på det här, har inte orkat på ett bra tag att skriva, men nu är jag här och utanför snöar det som inte förr, fantastiskt med vinter.
Mannen är ute och kör, han älskar att köra i detta vädret, han ska förhoppningsvis komma hem med mat om man nu kan kalla pizza det. Idag är en efterdag där vi inte orkar ta för oss något alls. Fast jag har faktiskt skottat uppfarten för andra gången denna veckan. Jag gav mig en stor klapp på axeln för att jag var så duktig.
Igår var det Idol i malmö live på VIP läktaren, dock anser jag att man ser inte så bra på VIP stället, längst bak och man hörde inte så bra heller. Olle var jättebra, Jay ännu bättre och Minna sämst, jag tror man glömde att rösta på Linnea, hennes sista låt var magisk. Synd om henne att åka ut i sin hemstad.
bara kolla vilket mästerverk, vår uppfart är ju inte liten precis...
Wilma som vi passar när kompisarna lapar sol i Thailand.
Största ögonen på en katt jag någonsin sett.

back again.

Trött och sleten som vanligt. Igår gick jag bärsärkargång på arbetsrummet, där var så mycket skit inne att man knappt kom in i rummet, nu ser man att vår soffa är vit och man kan sitta i den... jag är nöjd.
Idag har jag tränat, jag gick dit med förberedelse på ett aerobics pass men till min chock var det ett step/styrka pass, I hate it....inte min stil med mina kassa knä och mina icke muskler i armarna. jaja jag kom igenom det men det var inte roligt.
Annars har det varit utgång med Wilma och soffliggande, ska snart gå och lägga mig för jag känner att jag är trött och har inget annat att göra.

jaha tillbaka

Har inte hunnit blogga alls på ett tag, det är jobb, jobb och åter jobb som figurerar i mitt liv just nu. Kompisarna har nu åkt till Thailand och vi passar Wilma, sötaste och mest kelna hunden som finns.


Nu är det bara 1 månad och 3 dagar tills jag och min man försvinner från Sverige och jag ska inte vara nåbar alls på min telefon har jag bestämt. Vi kommer att blogga på vår resa så alla får vara med och se vad vi hittar på, ja inte allt kanske...Innan vi åker måste jag packa ner mina två arbetsplatser i lådor på jobb för vi flyttar antagligen till vår nya butik i jul, det ska bli kul att komma tillbaka till ett nytt fräscht ställe.



Istanbul, konstantinopel......

Fars dag

Väntar på killarna ska komma och fira sin gamla pappa...haha. Idag far vi upp till Höör och äter middag med mamma & pappa. Har fortfarande ont i nacken, trodde det skulle gå över när kompis K knäckte rätt mig igår. Icke sa nicke, kan knappt böja huvudet neråt, vilket gör det svårt att titta på tangenterna när jag skriver.
Här kommer en del bilder från igår med vår häftiga kamera, lite för röda bilder men det var svårt att få rätt ljus så sent på kvällen inomhus.
såhär blev outfiten och hårstylingen.
lite tid vid brasan innan vi gick in för att äta.
presenterna hon fick av oss.
de nyförlovade paret, grattis grattis...
damen som bjöd på fest, underbart litet hus, du har det så fint.

shopping

Vaknade med sträckt nacke, ajajaj vad det är oskönt. Kan knappt bära upp mitt huvud...
Ändå stack jag iväg till Center Syd för lite allehanda shopping. Present till pappsi, jacka till mig, hårband, klämmor, strumpor och skor. Ja är rätt nöjd faktiskt.
Ikväll är det inflyttningsfest i Hofterup sm gäller, har köpt lite fint till henne som hon förhoppningsvis tycker om. Vi måste ju säga ett stort grattis till lilleman som har fått ett jobb, fast anställning 100%, nu attans ska han få tjäna lite pengar.
allehanda nödvändiga attiraljer
svarta skor, alltid nödvändigt..
Älskar den, sååå varm och god, nu ska jag klara mig utan att frysa eftersom vi ska få den kallaste vintern i mannaminne.

Trött

Jag har inte orkat blogga på ett tag, jag är bara sååå trött. Jobb jobb jobb och sova sova sova..
Mycket händer just nu och det tar verkligen musten ur mig, den här semestern som väntar kommer att vara den mest värda semestern jag haft.


Men först har vi lite födelsedagar att klara av, store grabben fyller ju snart hela 22 år, jag fattar inte vart tiden tog vägen?? Det kommer att bli tomt och tyst när de båda flyr hemmafältet, hemskt tråkigt...



Inredning

Har hittat en fantastisk sida men underbar inredning på http://www.zandvoort.se/p1-HEM.html
Jag önskar jag kunde inreda på det sättet, känner att jag inte har ett uns känsla för detta i min kropp.
Det hade också varit kul att besöka affären men den ligger på ett betryggande avstånd i huvudstaden dit man aldrig beger sig.....tur annars hade jag släppt iväg en hel del pengar där..
denna vill jag köpa imorgon och det blir inte svårt för den finns på ILVA..


söt sak.. vill ha, hur charmig som helst

Solen tittar fram idag

Det var tur för oss för i Häljarp är det gåsafotboll och killarna är iväg och springer benen av sig. Vi får se om det kommer hem något djur som kan stoppas i frysen..
Annars var det en trevlig / sen / våt kväll hemma hos M i Malmö, mycket blandat (inte så smart) och mycket god mat. Kameran följde med och det blev några stycken test foto i mörk miljö. Modellerna är rätt samarbetsvilliga när kameran kommer fram och en del roliga foto kom till.
Ikväll blir det skön musik i goda vänners lag, ska se om jag får en sekund att hälsa på syrran för hon ska också dit.
Queen musik hela kvällen, kan ju inte bli bättre.
ja vad ska man säga...
Lyckat ögonblick
Sångstund, eller??
min favoritbild
Vår värd för kvällen!

Älskar prylar.

Vi har fått vår nya kamera, mannen kom hem igår med vår nya systemdigitalkamera, en Canon 5D med proffsobjektiv. Hur coolt som helst. Nedan ser ni bilder som är tagna med den underbara nya prylen.
Just nu plöjer jag igenom böcker så jag lär mig hur man ska ta superduper bra foto.
Nu är det 1 månad och 19 dagar tills vi åker till Florida och vilar våra hjärnor. Då ska det minsann tas foto och bloggas ordentligt.
Min underbara man
jag efter ett träningspass
mannen och lilleman
Loke, världens sötaste och snällaste hund.
Kollegan M
kollegan L

Måndag igen

I´m back at work och helgen har varit slapp och ångestfylld eftersom jag inte har gjort något alls nyttigt. Jo jag var faktiskt ute i trädgården en liten stund i lördags. jag var tvungen och få lite luft. Idag är planen att börja organisera upp röran hemma, städning på vinden och i diverse garderober ska försökas hinna med.


Idag är det min dag att laga mat, måste kolla upp något nytt som kan vara roligt att laga. Jag är starkt sugen på den goda fisksoppan som finns på lCHF:s hemsida, men det skulle inte riktigt gå igenom där hemma, de hade flytt innan maten kom på bordet.


Tittade på två menlösa filmer igår, två actionfilmer som faktiskt var rätt dåliga. Bruce Willis i den ena (RED) och Tom Cruise i den andra , löjligt overkligt och inte speciellt roligt....jag tror båda herrarna håller på att tappa stinget nu, dags för pension...

Nu till lite bilder från 40-års festen i lördags.


40 åringen, hurra hurra hurra


Det bjöds på ärtsoppa, alla åt så de rulla fram efteråt.


Lite frågetävling hade vi, vårt lag vann, vi känner den gamle bäst..


min man i frågetävlingen, det var faktiskt han som kunde det mesta, de är som ett tvillingpar i allt.....

RSS 2.0