söndag

och jag och min man sitter i vars ett rum framför datorerna för att hela vardagsrummet är överbelamrat av 19 åriga killar som tittar på säsongens match mellan Man United och Arsenal. Just nu ligger tyvärr Arsenal under med 2-0, inte bra asså... Igår kväll var vi på middag hemma hos Sofie och Jens. Vi spelade ett spel som var skitkul, definitivt köp i veckan och ha med till Sälen.
Rekommenderas starkt till alla för det blir trevliga diskussioner angående alla sorts frågor.




Måste bara visa bilden som jag är så stolt över, syrran och jag med en stor förebild: Jill Johnson

slowfox

skulle jag vilja lära mig, det ser så vackert och mjukt ut när de dansar det. Pizza blev det ikväll, otroligt nog ångrar jag mig varje gång jag ätit klart. Ska läsa lite på nätet tänkte jag en liten stund, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, är lite smått rastlös.
Imorgon ska det shoppas skidkläder och sen iväg till ett par kompisar för middag och mycket snack, har inte träffats på jättelänge.

Dassig

Så känner jag mig just nu, ögonen går i kors och jag har fortfarande sååå mycket att göra. Man kan väl inte annat än gå och lägga sig för imorgon ska det jobbas hårt. Upplärning av poolare i växeln, lagning av en telefon ute hos kund, fira av en kollega på hennes sista dag och ja just det jag måste klara av alla 20 punkterna på min lista samtidigt som jag sitter i växeln på eftermiddagen, ja det blir helt enkelt en cool fredag.
Har tagit mig ett träningspass med dansaerobic idag och ätit en god lax ikväll, har inte så mycket hunger dock, märker att magsäcken börjar dra ihop sig. Ska försöka att inte förstöra så mycket under sälen veckan.
Vad tycker ni, är det en snygging så säg. Det räcker att titta på den så suckar man av välbehag och drömmer att man hade en sån. Jag vet med säkerhet att det kommer in en sådan i vårt hus så fort den kommer ut, men kommer jag att få röra den ens???

snökaos

Ja jisses då, klockan är nu 18.00 och jag ska se om jag kan ta mig hem i snön.
Stopp på E6 har jag förstått så jag får väl snirkla mig genom småvägarna med risk för att bli fast....vilket ska jag välja tro..

Full dag igen med möten och planerande. Imorgon blir sista dagen i betareceptionen med Tobbe, det kommer att kännas konstigt att inte gå dit varje Torsdag. Får väl trakassera honom med massa smileys så han inte glömmer mig..hihi

Så här såg den godaste kakan jag ätit ut. Jag lovar att den fyllde magsäcken i en hel vecka..
Bakad av underbara Emma.

 
Gottigottgott


Härlig snöbild utanför mitt fönster på jobb, det var skottande i flera timmar ändå var där lika mycket snö igen en timme senare.


Middag hemma hos Mia i hennes nya fina lägenhet. (Mia närmast i bild, bakom står Marianne & Lena)


Razzemannen och Megsan var också med. Karin syns halvt bakom lampan.



Tisdag och fullt upp

Ja tingsrätten i morse, är det konstigt att folk inte anmäler händelser, skitarna blir ju inte dömda, istället ska människor leva i skräck för att gå ut i sin egen trädgård eller tvätta bilen eller bara gå ut för att ta sin post. Arg blir jag så jag skulle villa slå någon rakt på näsan..
Tisdagen har inneburit spännande möten med trevliga människor, lite middag hemma hos kollegan Mias nya lägenhet i Malmö och sen off till Lund för att lyssna på syrran när hon med flera sjunger gospel. Jättebra var det, inga foto på syster eftersom jag glömde kameran hemma hos Mia i Malmö.
Varningar har gått i tidningarna att man inte ska bege sig ut på vägarna imorgon för att det ska bli snöstorm och kallt som in i hoppsan, ja man kanske ska säga att man har snöat inne!!
har ni sett något fulare än detta!!?? Jag lovar att denna fisken hade jag inte ätit...

Måndag

På jobbet och arbetar hårt med rutiner och mötesförberedelser. Kul som sören! Såg på min statistik att jag hade 10 besökare den 19/1, nästan rekord. haha. Ska snart packa min väska och bege mig hemåt. Träna aerobic står först på agendan, matlagning som andra och tredje och sist jobba lite. Kanske scanna lite bilder, vi får se. Killarna kommer hem idag och förgyller vår tillvaro en vecka. Vi ska ut och shoppa skidkläder en dag, för snart så åker vi. Måste boka bord på Lammet och grisen annars förlåter aldrig Alex mig.



http://www.lammet.nu/

  Sälen here we come

Sketans näsa

Nu är jag riktigt trött på denna inte så kallad allergin som läkarna inte vill utreda till mig. Jag lider av en ofattbar klåda i näsan som gör att jag har stor lust att bara skära av den, så fort jag kliar eller rör näsan nyser jag, detta kan komma i ett omfång av 6 nysningar på samma gång. Mitt huvud känns som tredje världskriget eller som den har tömts på allt innehåll. Just denna helgen har det varit hemskt och jag gissar att det bli ett nytt besök till farbror doktorn för mer utskrivande av cortison, för det är det enda som hjälper säger han. Jag HATAR cortison och vill verkligen inte ta det men vissa tillfällen är det så illa att jag kan varken jobba eller fungera normalt + att alla tror jag är jätteförkyld och undrar va f.n gör hon här och smittar ner oss alla......
Handlat och ätit middag, skulle sätta mig och jobba lite i pc:n men tangentbordet har ändrats så jag kan inte skriva å, ä och ö och alla tecken har flyttat på sig.. Jag blir knäpp och inte hittar jag någonstans hur jag ska fixa till det. Får väl installera om hela pc-biten igen. J..la microsoft.....
Så nu har jag surat av mig och ska gå till soffan och bädda ner mig för att bara tycka synd om mig själv.
Titta så stor och röd den är.......

Lördag

och snart ska vi köra till Veberöd för att fira Emmas 14 års födelsedag. Idag startade jag dagen med 30 minuter på "the treadmill", 30 minuter wii fit plus. Gröt till frukost. Bianca och jag for iväg till Center Syd för att handla fölsepresent. Handlade en tröja och byxor till mig själv också. Jag ska styla mig sen så får ni se.
Igår festa jag och Bianca med Asia food, jag tog vegetariska vårrullar och friterad kyckling med sötsur sås. Guud va min mage klagade efter det, blev lite för mycket friterat..... Jag å fem chips bitar efter det och mådde sen illa resten av kvällen. Shit!!
Nu ska jag äta lite mellanmål medan Jörgen är i duschen, sen ska vi lämna Bianca på stationen i Lund och sen bär det av till Veberöd..

Jubba Jubba

Mycket just nu, man ska göra sitt och nytt och andras....iiihhh. Ska bara strukturera upp mig så jag hinner med.
Ikväll blir det slapp och gott. Ska unna mig något gottigott gott och sen ta en träningsrunda imorgon.
Nu ska jag packa ihop och förbereda mig på en busy helg med kalas och så.



Det var fruktansvärt roligt på denna oktoberfesten så ni får se mer av den..hihi runt om mig har vi några av mina kollegor och fd. chef....

Lycklig

Jag är lycklig just nu. Det går bra eller mycket bra på jobb och snart ska vi åka skidor, kan det bli bättre???
Jag har mycket att fördjupa mig med alla dessa nya arbetsuppgifterna och jag har fått en ny chef. Coolt!
Jag älskar nyheter och förändringar, man måste bara koncentrera sig på de bra sakerna som kommer ut från en förändring och försöka att inte vara så rädd. Jag går in i denna nya roll med skräckblandad förtjusning..

Med vikten går det väl inte lika bra, jag står helt enkelt väldigt stilla, min mage mår prima dock, men jag måste träna mer. Bianca är hemma hos oss och hälsar på och följde med mig på dansaerobicen igår. Jättekul var det.



Jag och min kollega Dan sjunger för fulla muggar på vår roadtrip med jobb 2009 i Korrö.

Inscanning

Nu ska jag ta mig hemåt i snön, fantastisk vinter vi har här i Skåne, nästan som när man var liten. Jag ska nu hem och scanna in alla diabilder som mina föräldrar har från tiden då jag och syrran var små. Jag lovar att visa några när jag är klar. Det ska bli kul att se dem. Tills dess får ni klara er med mig som stor.


Team nummer 1 i Istanbul 2008. Tobbe, jag, Maria och Linda


Utveckling

utveckling, utveckling, förnyelse och variation, visst är det underbart? Kanske jag är den enda som tycker om det men gud vad det är roligt. Att sitta och göra samma saker alltid kan vara en deprimerande tanke för mig, fast för vissa kan det kanske vara en trygghet och något man känner igen. Ja både plus och minus. Dagen bestod av jobba, möte och nu är jag hemma. Snart är det ju dags för "So you think you can dance" Tänk att kunna dansa på det sättet, jag bara älskar det.

Förbjuda, förbjuda

Varför kan folk inte koncentrera sig på att förbjuda väsentliga saker istället som vapen, krig, orättvisor. Nä nu ska man förbjuda rökning, man har ju redan en lag mot att man inte får handla under 18 år. Tänk om jag skulle bestämma att godis skall förbjudas för det drabbar hälsan lika mycket som rökning gör, titta på alla människor med fetma problem som får diabetes, hjärtattacker osv. Det är det ingen som nämner något om men det är ju så att man ska styras av andra hela tiden, kan vi inte bara få sköta oss själva.
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6446006.ab 

Nä nu ska jag fortsätta jobba och sluta bli förbannad. Hurra för Zlatan förresten, blir årets spelare i Italien så spelar han inte ens där mer. Coolt.


Foto från jobbresan till Istanbul.


Sova

Det ska jag göra nu. Jag är så glad... Har fått mitt nya Disgen 8.2 (släktforskningsprogram) som nu är installerat på den nya datorn. Inloggning till Genline på nätet så är man igång och studerar släkten. Tradigt nog har vi bara pigor och bönder.. Jag hoppas innerligt att jag ska hitta en dold skatt i min släktforskning, typ en spansk kung eller nåt eftersom jag vet att vi härstammar därifrån, jag känner mig helt enkelt adlig. hihihi.
Nej dags för sängen, är mätt och trätt efter mina italienska köttbullar som jag lagade till mig själv ikväll. Det blir till lunch imorgon, smidigt och lätt. Imorgon ska jag på att grilla halumi, vi får väl se hur det ska gå.
Gå in och boka oss till er fest på www.me-2.se

JoggBlogg

Detta är då inte en Joggblogg men en tjej på blogg.se har startat en i Stockholm. De bestämmer ett datum på en viss plats så får vem som helst komma dit och alla joggar tillsammans, jag tyckte det var en fantastiskt bra idè.
Här kommer inlägget:http://bloggjoggen.blogg.se/2010/january/draft-jan-7-2010.html.

Då var man tillbaka på jobb och vi får väl se vad denna dagen har i sitt sköte, här är jag nyvaken på mitt kontor.
Jag tänkte smita iväg för att äta lite frukost och dricka mitt morgonte.



Söndag och fortfarande svinkallt!!

När ska våren närma sig för nu längtar jag enormt mycket efter den. Jag tog iaf några underbara foto på vår vistelse i stugan i Skånes Fagerhult, där var det vinter som i sagorna.
Underbar vy på den lilla bäcken som finns vid stigen där vi går våra dagsrundor
Foto på skogsvägen in till stugan.
Idag har jag tagit en 40 minuters powerwalk på bandet i garaget och jag lagade en jättegod fisksoppa med räkor, musslor och torsk kryddat med saffran. Gottigott gott

Lördag kväll

och jag är rent slutkörd, har inte gjort något idag. Tränade Wii och la mig i ett skönt bad som varade i två timmar, jag läste en hel bok i badet, jag kan säga att det var riktigt kallt när jag gick upp. Vi skulle egentligen in till Malmö ikväll till Micke och äta middag men stackars Tommy blev sjuk så det får bli en annan dag. Har spelat CSI lite idag men är så trött så jag kan inte koncentrera mig på vad jag gör, får väl sova en stund i soffan för att bli människa igen.

Skönt liv.

Fredag kväll och Lets dance är slut, jag har spelat lite CSI på datorn och jag har fått en hel del gjort på jobb. Allt stämmer just nu kan jag känna. Beställde mat från Tycho idag, det var skönt att slippa stå vid spisen.
Nu gäspar jag, Jörgen sover i soffan, han har jobbat hårt denna veckan, stackarn. Ännu en reklamfilm är gjord av mästaren själv och visas på TV 4 med start nästa vecka, denna gången för Arctic Root (bästa produkten på marknaden). http://www.youtube.com/watch?v=901OudNaUJE.
har inte fotat något på senaste tiden förutom genom photoboot som är rätt rolig, så det blir ett foto på mig själv. Godnatt all underbara människor.

Äntligen Fredag.

Nu är det fredag ige, guud va tiden går fort. Ikväll är det som bäddat för Lets dance och kanske lite CSI spel i datorn.
Spenderade hela kvällen igår med att få min pc/windows att fungera i min underbart fina och nya Mac, inte lätt kan jag säga, en massa ominstallerande som tar en enorm tid.
Vikten ligger stilla, känner mig lite pluffsig, vet inte vad det beror på för jag äter precis som jag ska och tränar (ja lite iaf). Körde ett dansaerobic pass igår som var jättekul, vi var fullt hus och man märker att många har lagt ett nyårslöfte, vi får se hur länge det håller....
Här kommer en bild från en fantastiskt rolig oktober fest på jobb 2007, visst är jag tjusig i min outfit??!!

Torsdag och snart helg

Somnade sent igår igen...var tvungen att titta på "so you think you can dance", älskar det programmet. Bara för det så är jag lite trögstartad denna morgonen.
Igår var Linda och jag och tittade på "Have you heard about the Morgans". Den var en lite smårolig, lättsam film som jag faktiskt tycker passar bäst på DVD. Den hade sina moments med roliga kommentarer, naturligtvis var "Bollocs" med. Tyvärr tyckte jag att kemin mellan Hugh Grant och Sarah jessica Parker var lite tråkig, inga sparkling moments, men en okej film. Nästa bio blir NINE eller "Its complicated" med Meryl Streep (Älskar denna damen).


Bio

Nu ska jag och Linda på Bio och se "Did you here about the Morgans". Skönt med en break från vardagen och kul att se en smårolig och romantisk film. Men det blir ingen läsk och inga popcorn. Hasselnötter och mineralvatten.
Guud så skönt det är att vara utan gelenaglarna, har nu tagit bort dem och har väldigt sköra och inte så välmående naglar, men jag kan nu öppna saker utan att vara rädd och jag kan skriva fort på tangentbordet igen....


Kollegan Linda och lilla jag som är lika förtjusta i vin båda två....


Tillbaka nu!

Nu är jag äntligen tillbaka i verkligheten. Jag har svårt att inte bli uttråkad om jag inte har mina vanliga rutiner. Så nu jobbar jag, tränar, handlar, lagar mat som jag alltid brukar göra. Jag har inte heller varit inne och bloggat för min dator därhemma är i stort sätt alltd upptagen och vårt internet har varit kasst.
Igår var det en vanlig dag i hemmet Månsson. Malena lagade middag och som den mästerkocken jag är (hahahaha) flamberade jag biff, se nedan. Sebbe stod beredd med lock fallifall det skulle misslyckas och bränna ner hela huset, Alex skötte kameran med bravur.
Min  vikt var nere i trevliga 73,3 kg häromdagen men nu är jag uppe i 74 igen, vet inte vad jag gjorde för fel. Det blev ingen träning för jag hade sån fruktansvärd träningsverk i mina lår att jag knappt kunde gå, jag hade för första gången testat mitt Wii Fit Plus i lördags, ajajaj. Glömde sträcka ut efteråt och då får man vara beredd på konsekvenserna.




stressigt

har det varit eftersom jag sent om sider bestämde mig för all mat som ska med upp till stugan, det är jobbigt för man ska planera vad killarna ska äta och sen ska jag ha en annan matsedel. Lite fusk blir det nog. Fusk blir det med rödvinet iaf för det blir inte bara ett glas per dag...... hmmm. Imorgon ska jag bara jobba till 15.00 sen kör vi direkt upp till stugan där alla kompisar redan har slagit sig till ro. Böcker och spel ska med och sen ska man bara slappa och gå runt och vara trevlig i två dagar. Mysigt tycker jag.
Dagen började bra med en 30 minuter på bandet och sen en frukost med spenat och lax. Lunch blev biffar från igår och middag kycklingfilé med avokado. Guud va jag älskar avokado, kan äta fyra om dagen.

Lugn dag

Har bara slappat, läst en bok, lagat mat och handlat mat. Det är vad jag har utfört idag. Imorgon är det jobb, ska bli skönt att känna sig nyttig igen. Har surfat lite halsbands inspiration idag och hittade detta.
Jag säger bara vilka snygga grejer, ska nog försöka mig på denna stilen. Den första tyckte jag var väldigt sober och romantisk, lite 1800-tal. Och det älskar jag.
GI dagen bestod av Frukost: Två kokta ägg, räksallad, bladspenat och tomater.
Middag: Hemmagjorda biffar med ost i och till det en gräddsås och sallad.
Mellanmål: Yoghurt med nötter
Rätt nöjd faktiskt, har inte ställt mig på vågen för magen har svullnat upp av annan anledning som gör att man känner sig dubbelt så tjock. Hmmm....

snart jobb igen

en dag kvar sen ska jag jobba en och en halv dag och sen är det ledighet igen. Vi ska upp till vår stuga i Skånes Fagerhult tillsammans med våra kompisar. Jag tror vi blir en sisådär 40 stycken totalt. Skitkul som alltid. Idag har jag slarvat lite för det blev middag hos mamma & pappa. Ankbröst med ris, jättegott. Ett spel gin rummy också förstås. Jörgen var hemma med en tradig huvudvärk. Lånade massa böcker av mamma för nu har jag slut på dem igen, har nog läst alla mina böcker ca 4 gånger. Jag slukar dem som andra slukar godis. Knäppt.
Imorgon blir det planerande med mat för veckan och handlande. Jag ska försöka att hoppa i säng i tid så jag inte sitter och sover på jobb för det hinner jag inte med. Det är tur att man kan avverka sina mail genom mobiltelefonen. Tack apple...

Välkommen 2010

Första dagen på 2010, 00 talet är nu borta och jag blir bara äldre. Är jag pessimistisk?? inte alls, det är helt okej att bli äldre, med det hoppas jag lite mer vishet och intelligens följer med annars blir jag riktigt sur!! Jättetrevlig nyårsafton hemma med goda vänner och en trerätters middag, även om jag hällde i mig för mycket vin och åt för mycket god mat stod vågen på trevliga 74 kilo idag. Jag har alltså gått ner ett 1/2 kilo på 5 dagar. Jag är glad och nöjd och ska köra ännu hårdare nu. GIviktkoll.se är en jättebra väg att ta hjälp av för ett bättre liv. Magen och själen mår mycket bättre. Jag försöker att göra lite konst med min älskade kamera så här kommer lite foto som jag försöker att förgylla min tillvaro med.
Som vanligt var det ett rent h...ete att ladda upp bilder här på blogg.se så jag fick bara med en. Gott nytt år på er alla.

RSS 2.0