helgen har gått

och jag har inte skrivit något, kan bero på att vi har gäster över helgen. Men nu var det dags tyckte jag för att skriva lite om vad vi har gjort.
Fredagen gick i vårens tecken, efter jobb tog jag bilen in till lilla torg i Malmö, där satt mannen med kollegor och hade after work på uteserveringen, det var premiär denna helgen. Jätteskönt och trevligt var det. Sen bar det hem för att hämta Boråsborna som kom med tåget. De ska vara här i helgen och även en bit in i veckan.
Lördag åkte vi alla till Center Syd och shoppade mat och annat behövande. Storgrabben skaffade sig ett riktigt abonnemang till sin Iphone istället för kontantkort, vuxenpoäng på det!! Hemåt gick det sen och när vi anlände hoppade jag snabbt in i badet för att trycka ner den kommande förkylningen. Två timmar där och sen var det bara att sätta igång med middagen. 12 personer allt som allt blev vi till middag, en riktig familjemiddag. Fick träffa systerdotterns kille, så söta de é. Puss på er.
Söndagen har gått i "inte göra nåt" temat, vi lyckades riktigt bra med det ända tills vi var tvungna att fixa mat, tacos blev det på menyn och jag är mätt som en pannkaka..
GRATTIS, GRATTIS i efterskott till dig kära, söta, underbara Jonna. Kan inte fatta att det är 22 år sedan jag såg dig på din mammas ultraljud.
After Work på lilla torg i Malmö
mannen på after work
Gabriel och Bianca på besök hos oss.

Våffeldagen

och jajamensan hemma hos oss blev det också våfflor. Vi tar de väldigt klassiskt, grädde och jordgubbssylt. Guud så gott det är. Har gjort två halsband idag, ett som jag faktiskt tänkte sälja och ett väldigt enkelt som jag behåller själv. Nedan ser ni halsbandet som jag tänkte sälja, någon som vill köpa???
Darlingen är på rockkonsert (growl tror jag det var), det är inte riktigt min stil, kör mer med det lugna rockstuket. Även Volbeat är en favorit för mig just nu. Vilken röst...
Kolla in vårt underbara svanpar som häckar på vår lilla sjö för tredje året i rad, är de inte helt underbara, dock väldigt sura och man får inte komma i närheten av dem.


hårdrock

skrålar ut från våra högtalare i köket just nu. Mannen står och lagar mat och man märker att sweden rock generna börjar att krypa i honom. Jag själv har hällt i mig en sallad, ingen liten en....
Klippte mig idag, en riktigt rejäl bit, det mesta av det skadade håret är borta nu och det var okej att tona håret om jag ville det. Jag får absolut inte färga det... Jag har färgat mitt hår sen jag var 20 år, kommer knappt inte ihåg min egen färg..
Jag har också varit duktig och gjort mina knäövningar framför "mästarnas mästare!. Jag hoppas att Louise vinner, vilken fighter hon är. Har ni någonsin försökt göra er hörda i ett hus med tre "vuxna" män, vilken ljudvolym!! Jag förstår inte att man kan säga att tjejer är högljudda, jag tror inte de har hört sig själva!!
Nu har jag hittat en ny klänning som är så fin, dock inte på min kropp..

avslappnad

efter ett långt varmt bad, allt för att stilla min hemska huvudvärk. Läste klart boken i badet och ska inte börja på en ny, nu måste jag göra andra saker på kvällarna. Kanske fixa halsband, ska göra några som jag tänkte sälja på bloggen. Har shoppat mat i dag och fyllt hela kylskåpet, blir så när våra älskade pågar kommer hem, de behöver gödas. Gjorde en sallad med rökt makrill & fetaost, det blir bara sallad denna veckan för jag måste bli av med lite lovehandles.
Har varit hos sjukgymnasten idag och mitt knä blir bättre och bättre. Jag fick en massa fler övningar som ska göras, bla hoppa på det skadade benet, det gör mig lite nervös för jag är så rädd att det ska vridas igen vilket gjorde sjutusan såå ont. Otroligt nog när jag hoppade kändes det riktigt bra. Ska börja med stegande i lugn takt på olika håll för att vänja knäet vid lätta vridningar. Lite närmare aerobicen kommer jag för var dag.
Fick beröm på jobb idag, generad som vanligt blir jag och varm inombords. jag kommer att leva på det i flera veckor, tänk om man själv kunde bli lite bättre på att berömma, man vet ju hur underbart det känns och det gör hela ens dag, trots huvudvärk.
Var bara tvungen att lägga upp denna bilden som jag scannat in från mamma och pappas diabilder.
Detta är en bekräftelse på att jag alltid har varit en person med ett stort leende på läpparna.
Jag är naturligtvis tomten (alltid annorlunda), nästa är Jessica  (min bästis bästis), nästa är hennes syster Jane och den sista är min helt underbara syster. Vi är sååå gulliga. hahaa

Tatuering

Ni måste bara gå in på denna länk och se denna underbart snygga tatuering.
Love it! Jag vill också ha fast de tatuerarna som jag vill ska göra den har bokat resten av året...

http://tattooleak.com/photo/-12


söndag

Gud va skönt med helg, igår spelade jag och Fredrik på en 50 års fest, trevligt och de dansade riktigt mycket. Vi fick bra kritik och jag är nöjd. Fredrik fick en ny spelning samma kväll, inte dåligt det!
Under två dagar har jag plöjt igenom tre böcker, jag vet inte vad som händer med mig när jag läser. Jag kan inte lägga ifrån mig böckerna och vill bara glida in i handlingen och önska att det var mig det handlade om. Det tradiga är att tre veckor senare kan jag ha glömt allting jag läste...
Våren är här, dock blåser det riktigt mycket och kallt. Flera människor är ute på golfbanan och tränar upp sina svingar inför golfsäsongen. Jörgen och jag har ännu inte vågat oss ut men det kommer väl snart tror jag. Känner faktiskt för att svinga klubban nu och verkligen bli bättre på mitt spel. Jag önskar ju att jag blev bäst på direkten, fast så är ju inte verkligheten och jag blir aldrig bäst på något för jag har inte tillräcklig disciplin och karaktär för att jobba så hårt på en sak.

helgen är här!

Fredag och jag är totalt slut, tror jag har en lite förkylning i kroppen som inte riktigt vill ut. Ikväll blev det lite matlagning (köttbullar) till svärfar, lite tv och mycket diskussioner. Har fått hem 5 böcker jag beställt, gött att ha något att läsa igen. Ska snart se resultatet i Lets Dance, sen gissar jag att jag kommer att sura resten av kvällen....Ni kan väl gissa varför.
Imorgon är det spelning som gäller, fast inte förrän till kvällen. På dagen tänkte jag köra och köpa betong och göra betongägg till påsk, jag brukar inte pynta till påsk men tänkte försöka vara lite pysslig. Läser på en jättetrevlig blogg som heter ellas inspiration, jättetrevliga pysselsaker.
Kanske lite släktforskning om vädret är tradigt. Vem vet!? Jag kanske inte har humör för att göra nåt alls imorgon, jag skulle inte bli förvånad. Har slappat med mina övningar för knäet, har för tusan ingen diciplin alls på mig själv.
Gammal bild på mig, på den tiden var jag smalare och kunde ha min förlovningsring på mig.

möten

Har haft en mötesfri dag på jobb och vad gör jag och min man när vi kommer hem, jo går på årsmöte på golfklubben. Det var trevligt att höra om hur allting börjar ordna upp sig efter konkursen. Några personer försnillade våra aktiepengar, kan man bli mer förbannad. Det ordna upp sig iaf men våra pengar är ju fortfarande borta.
Nu längtar man bara på finare väder så man kan ut och spela golf. Måste skaffa lite fler tjejkompisar som kan spela med mig.
Jag håller på att bli dålig (förkyld), det passar inte bra eftersom jag ska sjunga på lördag. Jag hatar att vara förkyld för jag kan inte fokusera på nåt, min hjärna blir som en rörlig massa som inte kan stabilisera sig och tvingar mina ögon att sluta sig.....Inte bra..
Har ni sett så snygg klänning, kan man kanske ha på någon trevlig tillställning i sommar....
Cyroselle Tyll Dress SEK 595, Rut m.fl. - NELLY.COM

Tid & ork

Idag orkade jag inget när jag kom hem, jag har lite svårt att prioritera på jobb och jag har svårt att tänka ut var jag ska börja i ett projekt. Jag är fantastiskt duktig på att göra listor och organisera, men när jag sen ska sätta igång med ett tufft projekt, tvekar jag på mig själv och blir förvirrad med vilken ände jag ska börja i. Jag måste helt enkelt ta tag i saker och verkligen bli lite kreativ i mitt tänkande. Jag är van vid att en kund säger att så här vill jag ha det, så gör jag det och kunden blir nöjd, nu måste jag komma på vad måste jag göra och verkligen göra det och vara nöjd med vad jag kommer fram till. Svårt!!!
Hemma tog jag ett långt bad, så långt att jag läste en hel bok, jag vet jag är skadad...Vattnet var kallt när jag gick upp...Sen blev det Greys anatomy och nu blogg.
Imorgon ska jag upp tidigt och lämna in bilen på verkstaden för en check up, sen lite upplärning av polare och få en hel del jobb gjort.

äntligen Tisdag

Tisdagar är underskattade tycker jag, man pratar alltid om Måndagar, Fredagar och helgen, men tisdagar är ju jättebra, veckan har börjat och måndagen är över, morgondagen är Onsdag som också kallas "lilla patteklappardagen" av Gert Fylking och den brukar alltid rulla på väldigt snabbt. man har bara dagar att se fram emot.
Hade ett kvällsmöte med jobb idag, gick igenom vad som händer på alla avdelningar, åt god mat och skrattade gott. Alltid trevligt att träffa alla eftersom vi är lite utspridda. Snart ska vi flytta runt lite och samla oss lite mer, vilket ska bli jättekul. Datorbutiken ska få ett nytt större ställe där lilla jag också kan få plats. Gutt!!
Idag hade jag visning av alla mina halsband för två av mina kollegor, kanske ska göra lite halsband till försäljning, kanske här på bloggen. vad tycker ni, hade det varit en bra idé?
Nu ska jag göra mina knäövningar, innan jag slår mig ner till ro i soffan, eller kanske i sängen med en bra film (Stolthet & Fördom brukar det blir). Mannen har gått en organisering & effektiviseringskurs idag med jobb, fick precis ett mail om allt vi ska göra här hemma, tur att vi inte ska åka någonstans denna sommaren....
Dagens outfit, mitt favvelinne och min nyinköpta bolero. Har också mitt nygjorda halsband.

Måndag

Idag har jag varit hos sjukgymnasten och gjort mina övningar, dessa ska jag nu göra varje dag. När jag kom hem passade jag på att gå till gymet och tränade överkroppen, jag cyklade i fem minuter bara för att testa knäet.
Sen värmde jag lite spaghetti som var leftovers från igår, beställde en film av min favoritförfattare "Nora Roberts". Filmen var urkass, skitdåligt manus, synd när boken var så bra. Huvudrollen spelades av Brittany Murphy, gud va kass hon var. Naturligtvis var där en snygg man med (pojkvännen till sexoraklet i "Sex & the city"), lika dålig var han....
Äntligen någon som tycker som jag...
Willy kvar – då vill juryn ändra på reglerna

halsbandsfabriken

Tre stycken halsband blev det idag, det känns skönt och jag blev pigg av att jobba med dem. Måste skaffa mig lite inspiration för det känns som jag gör samma typ hela tiden. Ge mig gärna förslag var jag kan titta på halsband som kan ge mig lite nya tips.
Nu har alla killarna äntligen kommit hem, Sebbe har jobbat hela dagen och Alex har lyst med sin frånvaro efter gårdagens festande. Enligt ryktena var det fullt ös på Tycho igår med en helg som gick i temat "After Ski". Alltid kul när krogarna försöker göra lite annorlunda.
Somnade i soffan mitt på ljusa dagen, det skulle jag inte gjort för nu har jag en envis huvudvärk, ska nog äta lite kvällsmat eftersom middagen slank ner redan vid fyra på dagen...ovanligt för mig.
En enkel design med berlocker som jag fick i julklapp av kusin Jessica.
Detta var ett färdigt paket som jag satte ihop, det gulliga var att man gjorde en ring till också. Sött va?!
Setta är min typ av halsband, tyckte om att jag delade av det rena bandet med berlocker och pärlor, tärningen är cool.

Solig söndag

Vilken underbar dag, gick en liten runda för att dela ut post som kommit fel. Det blåser lite kallt men det var friskt och gott att andas in luften och njuta av solens första vårstrålar. Ska nog sätta mig för att göra lite halsband, det har inte blivit många på sistone men nu måste jag sätta igång lite. Kanske blir lite släktforskning också om jag orkar.
Nu har mannen satt upp vår nya tv, stor som sören är den, kan bli lite svårt att se på ett foto kanske.
Jag är lite besviken för Salem inte vann igår, tror att den hade haft bättre chans i den stora finalen, men vi får hålla våra tummar för Anna och hoppas att hon klarar kvalet..
trött Malena
vår snygga TV
vilka färger va??!! helt underbar solnedgång utanför vårt fönster.

Ledig Lördag

Vilken dag, solen har visat sig på sin starka sida och vi har tagit vår första hojtur. Den gick bara till Tommy & Kattis men det var värt det. Vilken frihet det är att sitta på sin motorcykel och känna alla lukterna när man far förbi. Helt underbart!
Fredagens spelning på Edelweiss var okej, inte så mycket folk och hade inte en full helsingborgshuligan stört våra gästers kväll så hade det varit ännu bättre.
Just nu sätter min händige karl upp vår nya TV, man kan ju bara hoppas att han blir klar till klockan 20.00 för då är det melodifestivalen..... Innan dess blir det tacos till middag. Sebbe och Alex är som vanligt ute och festar i LA. Imorgon ska jag försöka göra lite nytta, städa ut vintern lite grann.
Förra sommaren i Hörby med Cilla som åkte.
Min äkta hälft på mc museum i USA förra sommaren.

snabbt jobbat

Jag har bytt ut vår router mot en som kostade 1000 spänn, dyrt men ska man få användning för den internet man betalar för så måste man köpa bra saker. Jag tackar min egen IT avdelning som ojdå, jag jobbar på numera.
Bara att gå in på bloggen går dubbelt så snabbt, nu ska vi se hur snabbt det går att ladda upp bilden.
Nu ska jag göra mig iordning till ikväll, det blir svarta byxor, guldtopp med en svart bolero. Kan inte bestämma mig om jag ska ha högklackat och lida för knäet eller om jag ska ta min vanliga svarta stövlar och stå skönt. Tiden vill utvisa detta..
Ja snabbt gick det verkligen, vilken skillnad. Nu har man gjort gott idag också, underbart. jag får unna mig ett glas vin ikväll bara för detta..

Freeedag!

Lite sång ikväll kommer att förgylla tillvaron. Med till Helsingborg ska fyra tjejer som är rätt bra på att hålla igång. Får man rätt drag på kvällen fylls hela golvet med dansande, glada människor.
Jag kan säga att egentligen finns det inget dansgolv på denna puben, men det är det ingen som bryr sig om  för här täcker de alla fria ytor de kan. Det är det som är så roligt med denna krogen, det kan vara en kväll där folk bara njuter och lyssnar på en, pratar mycket med en osv, eller kan det vara en kväll när alla är sugna på en helkväll och då öser man på och alla dansar.

Chattade med en gammal kollega som jag inte träffat på 12 år tror jag. Vi bestämde att vi skulle träffas i påsk och kanske ut och köra med våra motorcyklar eller bara sitta och prata. Facebook är en fantastisk idé, jag har aldrig fått kontakt med så många gamla kompisar som nu. Det vill jag hissa idag.... Min diss får bli "Lets Dance". Jag kommer inte att titta på detta program längre, för ska man rösta på den sämsta så tycker jag inte programmet är bra....



min älskade syster och jag.



mobiler

Har precis suttit och polisanmält stöld på Sebbe mobiltelefon. Stals på fotbollsklubben i omklädningsrummet. Såå himla störigt. Alla blev av med sina mobiler och plånböcker, det komiska är att dörren var inte uppbruten utan dörrarna stod låsta som vanligt när de kom in.... man kan ju börja undra....
När sådant händer märker man hur beroende man är av sin mobil, farligt egentligen. Hur kunde vi klara oss utan mobilen, som ungdom var vi mycket friare för man hade inga föräldrar som ringde en stup i kvarten och undrade var man var. haha livet är roligt ibland.
det tråkiga är att det var en sådan här som stals....

Fantastiska kreationer

Har någon nånsin varit ute och tittat på tårtor på nätet. Jag kan inte fatta vilka underbart coola tårtot folk kan göra. Jag gissar att de flesta är gjorda i USA men ändå riktigt coola.

                                                

Är de inte häftiga??

Har fått lite träningsövningar hos sjukgymnasten idag, fortfarande inflammerat och svullet men jag kan träna litegrann iaf. Ska faktiskt ner på gymet och köra överkroppsövningar så jag tränar något..

Bråka lite till

jag tror att detta är dagen då internet bråkar med Malena, den har säkert en kampanj. Internet fungerar inte hemma, antagligen för routern har strulat lite, på jobb slänger internet ut mig hela tiden. Kan man bli mer irriterad????

Onsdag idag och ikväll är det innovationsbaren. Jag tänkte stanna och mingla för Sebbes skull så han får komma hem med bil ikväll och inte tåg. Har också fixat sommarjobb till Sebbe, han ska nu lära sig svara i telefonen på det korrekta sättet. Han får gå en hård utbildning hos styvmor, det blir ord och inga visor.....stackarn!!


Nya Iphone har visats 4G, coolt, hoppas man kan uppgradera sin egen md de nya funktionerna, love the phone. Har aldrig haft något besvär med den...



Skönt

Har precis fått massage av min underbart snälla man. Har nu ont ända upp på lårets baksida. Dumma jag kunde knappt gå idag, jag skulle naturligtvis vara fin så jag tog mina högklackade pumps, ajaj säger jag bara, det ska man inte göra med ett skadat korsband..
Idag är första dagen då sockret ska drivas ut från min mans kropp och min. Jag har ju gjort detta i några omgångar men nu ska det banne mig göras ordentligt och med min man.
Det blev tyvärr ingen sjukgymnastik idag, Johanna var febrig och sjuk, jag som har ordentlig tränings abstinens. Nu måste jag vänta till Torsdag. Jag har väldigt svårt att vara så skadad att jag inte ens kan träna, nu förstår jag vad alla menar med att man mår otroligt bättre på alla plan när man tränar.
min älskling :)
Detta godiset blir strängeligen förbjudet.....

söndag

Vilket väder!! Hoppas det fortsätter hela veckan och att all snö snart är borta.
Igår kväll blev det spelkväll hos vänner, spelade vårt nya spel "När då då", riktigt trevligt faktiskt. Tyvärr ingen vinst för min del, men det får man väl ta. Kattis serverade oss tjejer Strawberry daqiries och B52:or, jag kan ju inte riktigt ta sprit så jag blev lite dålig och Lotta ännu sämre.
Idag är det ont i knäna dag, börjar bli irriterad i högra knäet, antagligen för att den får ta mer jobb nu när det vänstra är skadat. Imorgon blir det äntligen träning med sjukgymnasten för första gången, sen ska jag besöka gymmet varje dag för att komma i form igen.
Blev lite besviken för att NEO inte gick vidare igår, låten är jättebra. Men jag är helt övertygad om att Salem Al Fakir vinner hela skiten och jag ska sitta hemma själv och titta på hela alltet och rösta som en galning....
Killarna kommer hem imorgon, skönt, för de livar upp stället och det är alltid härligt att prata med dem. Det kommer att bli förfärligt tomt när de flyttar hemifrån, sorgligt att de växer upp så snabbt......
sötaste kisen på jorden..
Jennika läser frågor, Lars och Lotta lyssnar koncentrerat..

hemma igen

från tjejkväll med pyjamas, rött vin, god middag, filmer och en massa godis. Vi var hemma hos kollegan Linda i the big city... A law abiding citizent var en riktigt rälig film, spännande men rälig.. Ikväll blir det middag och spel hemma hos kompisarna i Hofterup, alltid lika trevligt.
Gud va jag längtar till våren, den började verkligen att komma fram idag, solen strålar starkt och varmt, snön smälter bort och det är allmänt underbart. Tänkte ta mig ut till garaget och röja lite, även starta min underbara pärla som har stått avstängd i flera månader, han behöver pysa ut lite rök från avgassystemet och vakna upp. Hoppas bara den startar!!!
Jag bojkottar nu Lets dance, Stefan Sauk åkte ut före Willy, det verkar pågå en kampanj som heter "rädda Willy", han borde åka ut och bli räddad från att bli ännu mera utskämd. Va tusan gör man där när man inte ens kan hålla takten, typsikt svenskar som inte kan bruka allvar utan röstar på en person bara för att förlöjliga hela programmet, varför tittar ni?????????
Nej ut i friska luften nu och göra lite nytta..
Här slår jag skiten ur alla ungdomar i minigolf....

skada på korsband och minisken

det var domen idag. Tre månaders rehabträning hos sjukgymnast och ungefär en och en halv månad tills jag kanske kan börja så smått med aerobicträningen.....buhu....
Jag tror jag redan har bestämt mig vem som ska vinna melodifestivalen.
SALEM AL FAKIR, sjutusan va bra den låten är..
http://www.youtube.com/watch?v=kdAjcMi7GWg
Har hämtat hem paket från Bokus, har köpt lite böcker på bokrean, jag vet snart inte var jag ska göra av alla mina böcker. Har redan packat ner en hel del i en låda som står på vinden.
Vilken solnedgång det var idag när jag kom hem, fantastisk..

Rekord

11st har jag kommit upp i nu, tjohooooo.

Jag är klumpigheten själv, i Måndags sträckte jag mig i ryggen av att sitta i soffan och titta på film, hur det nu kan gå till, sen fastnade jag med jackan i köksstolen och det gjorde ont som sören i nacken, jag skriker till, tappar balansen och halkar på handduken som ligger på golvet. Jag trillar och vrider mitt knä igen.....samma knä. Suck!
Imorgon ska jag till sjukgymnasten för att se om jag har förvärrat skadan på korsbandet eller om den är okej... Man kan inte annat än bli trött på sig själv.
Igår kväll bjöd vi in Probi AB på vårt kvällsmöte för att prata om proviva och deras bakteriekultur som de har patent på. Fantastiskt intressant. Tänk vad mycket som kan bli bra om man är okej i sin mage, det styr näst intill hela kroppen.
Mina kollegor efter en massa smakande av proviva shots, juicer och tabletter..
Under mötet var där ju också en liten tävling med priser också såklart. Fina priser....
Har precis suttit och googlat Argentinsk Tango, jag vill lära mig. Någon som vill gå med mig???
Detta paret är fantastiskt duktiga, gå in på deras sida och kolla in deras videos...
claudio y barbara

kallt som attans

det är full storm ute, visst är det skönt att då tända en brasa, kura ihop i soffan och titta på någon bra film i soffan. Detta är precis det jag ska göra snart.
Håller på för fullt att scanna in gamla foto från diabilder. Kul att se sig själv som liten, man kan inte sluta undra var tiden tog vägen.. Är lite rastlös som vanligt, jag har svårt att ta tag i saker hemma, måste bli bättre på det. När scanningen är klar ska jag ta tag i arbetsrummet för där ska den gamla tv:n in så vi får plats med den nya i vardagsrummet. Jörgen ska nu inreda rummet med senaste HD tv:n, högtalare, förstärkare osv. Min man är en galen prylman.
Var ute och surfade lite inredning, hittade denna under skandinavisk design, wow vilken fantasi vi har.....

RSS 2.0