Mycket just nu.

Hoppsan nu hoppade vi över några dagar. Jag har helt enkelt inte orkat skriva. Sitter framför datorn på jobbet i 8 timmar varje dag och ibland pallar man inte se en dator när man kommer hem, även om det är en mac som väntar på en hemma... Jag vill ha en Iphone, men eftersom man har lite dumma regler på jobb så får jag inte köpa en sådan, men den regeln ska jag allt ändra på, man är ju inte telefoniansvarig för inget....hmm. Jag tror inte jag får komma hem om jag köper en annan mobil än Iphone, i huset här hemma är nämligen allt "apple" och på jobb är allt "ericsson". Jobbigt dilemma det där. Imorgon ska jag hålla ett studiebesök, ssskkkaakkkar som ett asplöv gör jag inför detta, men min chef tycker jag ska ta lite utmaningar i mitt liv och så ville hon vara ledig så där hade man inget val inte!! Min tandblekning rullar framåt men nu är det lite äckligt faktiskt, man får massa géleklumpar i svalget och det är inte gott kan jag säga... yack! men vill man vara fin får man lida pin.

Fler halsband.

En helt ledig helg (för en gångs skull) och sysselsättning behövdes. Det blev två nya halsband där jag är hemskt nöjd med wirehalsbandet. Den var riktigt pillig och svår att göra. Svärfar har hälsat på i helgen och det har blivit vilda diskussioner och en massa tv. Har också startat en blekningskur på mina tänder, de kommer att stråla efter 10 dagar. (Hoppas jag!!) En runda golf hann jag och Jörgen med i Lördags annars har det varit väldigt lugnt.
Svart vaxband med fina gammelrosa stenar med inslag av turkost i. Små turkosa stenar lades som mellanstenar.
Wiretråd med stenar i tre olika färger, detta var pilligt.

Helgen är här.

Och det är såå skönt. Har tittat på "Skavlan" som var jättebra. Anna Anka verkade försöka släta över sina intervjumissar, fast jag tycker hon verkar lite dum ändå, även om hon har rätt i en del av vad hon säger. Sverige skakar faktiskt om man säger vad man tycker och man får absolut inte tjäna mer pengar än grannen. Däremot undrar jag hur bilden av Sverige och svenska män kan ha skakat övriga världen för att vi vill vara jämlika, är det vi som är knäppa eller övriga världen?? Eftersom jag har testat att bo utanför Sverige en gång så kan jag intyga att det gav ej mersmak så stackars alla andra människor utanför våra gränser om det verkligen är så som flera säger att kvinnan är född till en sak, att tillfredställa.....mm något att tänka på.
Imorgon ska vi gå en runda golf med svärfar Ronny som sällskap. Vi tänkte öppna hans värld för golf, tror inte vi kommer att lyckas.

Torsdag

Dagen har gått som en racermaskin, effektivt och roligt. Jag har fått gjort mycket och jag är nöjd, hem och sen träning. 45 minuters dansaerobic, skitkul och verkligen ett ordentligt förbränningspass. Jag är så sugen på att gå och lära mig en ny dans. Argentinsk tango ligger högst på listan. Hem och duscha och på med myskläder. Jag älskar mackor och det har blivit mycket av det de senaste kvällarna, även om magen min inte mår bra av det. Titta ner och se det ultimata pålägget.
En macka med smör och "Ystadkorv", den helt klart godaste koven som finns, dyr men värd varenda krona. Den andra mackan har "korvost" och coctailtomater. Ja nu heter den inte korvost utan rökt ost, ni måste bara smaka den. Sen det senaste fyndet Oboy "dark", sjutusan va god den är och hjälp så onyttig.
Mätt och belåten blev jag och redo för att snart krypa till kojs. Lite sudoko och tv sen är det klart.
Nedan ser ni mitt senaste inköp från Haléns, ett par moderna stövletter som är klädda på insidan med ett jättemjukt filttyg, de kommer jag att ha hela vintern för de är jättesköna och naturligtvis skitsnygga.

Bada...

Nu ska jag bada, efter jag har skrivit här. Jag är jättetrött och skulle kunna gå och lägga mig, men klockan är bara 21.16, då kan man ju inte lägga sig. Har varit på panduro outlet idag i Malmö, grymt besviken.. Skulle hamstra pärlor och kedjor till mina smycken men där fanns knappt någonting. Nej får fortsätta handla på "sirlig pärlor" på nätet. Jögge och jag gick ut och åt middag i Malmö, vi valde vår ständiga favorit "Jensens Beufhouse". Gott! Gott!
Nu ska jag slänga mig i badet och lösa en massa sudok

Hösten är här på riktigt!

Ja det är sant, nu regnar det och blåser och är bara tradigt.. Har haft en urladdning idag där jag sa vad jag tyckte. Det behövs ibland, fast denna gången känner jag inte att det är utagerat eftersom jag vet att samma saker händer igen för att folk inte vill tänka positivt. ja ja, jag får väl tänka positivt dubbelt upp så jag täcker in fler människor, hoppas man kan det?! När jag kom hem behövde jag jobba med händerna lite så jag satte mig och gjorde två halsband.
Visst blev de snygga?! Jag älskar den gröna färgen i stenarna och jag kan ju lätt säga att ingen har ett sånt halsband som jag om de nu inte snor min design...(vilket bara hade varit smickrande). Mannen jobbar och jag ska slänga i mig något att äta, eftersom jag är lika lat som vanligt blir det mackor och så får jag ont i magen efteråt, samma visa varenda gång. Tyck synd om mig folk!!! Tack kusinen och kusinbarnet för kommentarerna, kul att ni tittar in.

Måndag!

Trött på datorer och teknik som jag inte förstår mig på. Kan inte ladda upp de bilderna jag vill, sur är jag nu... Morgonen startade med att jag försov mig och missade min tandläkaretid, jag som äntligen skulle få bort mina fläckar på tänderna, jag ser ut som en a-lagare som inte har sett en tandborste på 15 år. F.n ta cigg och te....grrr. Ska nog be om en blekning av tänderna så jag får ett bländande leende, någon som testat det?? Har faktiskt skakat min kropp på aerobic idag, gud va nyttig jag är, ända fram tills jag kommer hem och kränger tre mackor tillsammans med en stor mugg oboy (mörk). Guud så gott det var, men ingen hjälp för min mage. Efter det var det cookalong med Tina och Carolina Gynning, hon är en härlig skåning eller båda två faktiskt. En skåning man inte är så stolt över just nu är den där "Anna Anka" ppppiiinsamt.... är hon verkligen svensk, hon ger uttrycket "dum blondin" 100 poäng, gud vilken knäppskalle, och nej jag är inte avundsjuk på hennes ingifta rikedom och att hon lever i LA, jag hatar den staden och det landet, ytligheten personifierad. Jag hoppas verkligen att det var hennes föräldrar som bröt kontakten och inte hon för en sådan dotter hade man inte varit stolt över..
När jag letade bilder och skulle visa min nya snygga klänning så hittade jag denna bilden. 2008 var vi på kändis maskerad, jag gick som Julia Roberts i Pretty Woman (i början av filmen då, fast utan peruk).
Fråga mig inte var dubbelhakorna kom ifrån eller de konstigt färgade ögonbrynen.... Tänkte ni behövde något att skratta åt...

Söndag!

Jaha då var man själv igen, känns som detta händer ofta nuförtiden...är jag dåligt sällskap tro? Sov gott till tja, 9.30 då klockan ringde på dörren och kvällsposten killen ville ha stålar. Eftersom alla andra i huset inklusive de två som har sina rum precis vid ytterdörren inte kände för att gå upp (som vanligt) så fick ju jag pallra mig upp, jag läser inte ens tidningen!! Men man vill ju vara en snäll hustru och plastmamma. Åt lite frukost och drog mig sedan ut i trädgården eftersom huset snart skulle fyllas med fotboll och trötta ungdomar. Rensade båda rabatterna, se så fint det blev..
Klippte även gräsmattan som tar lång tid eftersom ingen nånsin klipper den, man måste då klippa kanterna separat för där växer det ju som ogräs.. sen rensades det bland plattorna för nu börjar mossa och ogräs komma upp och jag säger bara det: vi har inte få plattor...puh jeda mig. In i duschen sedan och klar för reprisen med Svennis i "Här är ditt liv". Mycket bättre än förra veckan tycker jag. Jaha sen var den dagliga körningen md Alex, det enda sättet för honom att få skjuts dit är att han övningskör. Ja man får ju köra med lite mutor annars kommer man inte in i en ungdoms hjärna. Nu är jag hemma och Sebbe stack i väg till kompisar, Jörgen är ute och spelar golf och jag sitter här hungrig som en varg. Jag har minsann jobbat hela dagen ute i trädgården utan någon hjälp av latmaskarna där inne så jag ska min själ inte laga mat idag. Håller ni med mig??? Klart slut för denna dagen, hoppas jag återkommer imorgon..

Härlig Lördag!

Vilket väder, helt underbart har det varit idag. Vid 10.30 tog vi ut våra harleys och körde en runda till Alnarp (vid Lomma) för gymnasiet där hade öppet hus. Tommys Morgan går där och blir upplärd till bygg & anläggning inom trädgård osv. Vi latade oss i gräset och gick runt och tittade på vad jag tyckte det såg ut som genproducerade grönsaker. Större broccoli får man leta efter. 
När vi kom hem bytte jag om och stack till Center Syd för att fixa mina naglar, se så fina de blev, nu kan jag skriva på tangenterna igen.
Klockan 17.15 bar det iväg till Höör för att fira mamma som fyller respektingivande 74 år idag. Goa mamma, grattis! Kunde av någon anledning inte ladda upp bilden jag tog på henne när hon cyklade på sin nya cykel hon fick av syrran och mig. Nu är klockan 00.20 och det är dags att slappa framför datorn, maken har kommit hem efter ett releaseparty i Malmö med gänget, jag tror han redan har somnat i soffan..Alex sitter vid datorn efter en dags/kvälls arbete och Sebbe är som vanligt ute och festar, ja man gjorde ju så när man precis hade blivit 18 år eller?? Förresten jag kom på att jag jobbade i Schweiz då, hemskt vad det skiftar i generationerna. Godnatt på er alla.

HD-tur.

Fullt ös medvetslös var det på jobb idag och min telefon har ringt oändligt hela tiden, jag får se på det positivt, jag är populär!!! Lite thai-mat blev det till lunch och i eftermiddags var det dags att ta på sig alla kläder för att köra och hämta Cilla på min HD. Cilla bor i Eslöv och där hittar inte jag så bra, men kom fram till slut. I vanliga fall har jag exceptionellt lokalsinne fast inte i Eslöv, världens ände.... Nej gud vad taskig jag var, det var många år sedan Eslöv var tråkigt eller???? Jag plockade upp Cilla vid hennes jobb och folket var imponerade/oroliga när Cilla skulle kliva på denna bjässe och skjutsas av en tjej....Vi körde upp till Hörby för att titta på syrran & Stinas nyköpta hus. Stort var det och påminde mig om huset i Furulund och dess massiva källare. Nostalgisk blev jag så jag filmade hela vandringen runt huset för att kunna visa för maken när jag kom hem. Syrran bjöd på middag, det vankades lövbiff med pommes. Lite kaka på det och sen var det dags att köra hem innan det mörknade helt. Sjutusan vad kallt det var, värre än i morse. Hemma fanns Sebbe som tittade på Idol, Jörgen jobbar sent och Alex har kvällspass, så är vår vardag. Imorgon är det Fredag och jag är ledig och fri.
Dagens tankar: Trött på negativa människor som inte vill hjälpa till.......ser jag ut som en dator som kan allt och vet allt???

Aj, aj, ...

Aj, aj, aj mitt huvud. Världens migrän har jag fått, jag undrar om det är på grund av Idol??? En person över 30 år har kommit vidare även om de säger att med åldern får man en bättre röst och ett bättre sätt att sjunga på, varför väljer de då små ungar som vi alla måste sitta och lyssna på när de piper iväg för att låta som Shakira eller Beyonze. Näää, fram för mogna röster fyllda med tyngd och karaktär så det blir en njutning och piggiga armar när man lyssnar. Bagge han valde bort en kille med en country röst som säger att han inte platsade i Idol, han sjöng för faaaan bättre än alla svenska killar jag har hört, meeen han faller inte in i den mallen som juryn vill att svenska stjärnor ska göra, den tråkiga mallen där alla låter och ser likadana ut....fyy bövelen vad trist. Men det är roligt att titta på!!!!
Har minglat idag efter jobb, börjar faktiskt bli mycket bättre på det, det är nästan en konst att tänka ut vad man ska prata med vilt främmande människor om, men fantastiskt kul.. Träffade en serietecknande, hobbymusiker som ville att jag skulle sjunga lite på hans låtar, vi får väl se vad det blir med det, alltid kul med lite studioerfarenhet.
Jag måste ju visa lite vad jag har gjort i halsbandsväg. Här nere ser ni några av mina skapelser.

Slappedag

Har precis tittat på "Här är ditt liv" som gick i repris idag Söndag, helt okej faktiskt. Igår hade vi kompisar hemma på middag och det var längesedan, skönt och mysigt. Vi firade Kattis till hennes mc-körkort med mousserat vin och en liten present från oss alla. Grillad kyckling, "ribs" och karré blev det med lite ost till efterrätt. Väntar nu på mammsen och pappsen som ska komma och hämta släpet, de har varit i Prag en vecka och gottat sig. Ska nog sätta mig med en bra bok och bra slappa, sen blir det väl lite pizza till middag för ingen av oss har lust att laga mat, som vanligt på helgen, vi är lata och bekväma människor. Just nu ligger min älskling i vår nya sköna soffa och sover, jag ska inte vara så taskig att jag tar foto på det men här kan ni se foto från igår med våra gäster i vår sköna soffa. Förresten soffan är inköpt på Boolia i Malmö, skitsnygg är den och het underbar att sitta/ligga i.
Kattis & Jennika i vår nya soffa

Sent

Nu är klockan mycket och jag satt och läste andra bloggar och kom på att jag får inte glömma min egen. Stressigt värre har det varit idag på jobb, kort med folk och då får man ju rycka in. Kom hem och hade skrivit upp mig på aerobic på gymmet, men vad tror ni?? 5 minuter över sex tittar jag på schemat och då har de flyttat passet från halv sju till sex, tradigt.... Tänker inte gå dit och komma en kvart senare, såå jag körde lite wii fit hemma istället i 50 minuter. Det funkar asså, jag var genom svettig efteråt och fruktansvärt nöjd. Efteråt bestämde jag mig för att göra en genomgång av alla våra filmer, jag tog en i högen och i dvd:n åkte den, vips så var det "Raising Helen". Gött, det var jag väl värd. Imorgon blir det lite kvällsarbete med hjärt & lungräddning. Klockan 20.30 kom min man hem och jag förvisade honom till sovrummet för han skulle titta på "Roast på Berns" (eller något sådant). Datorn avslutar min dag och jag har surfat lite på panduro, ska till deras outlet för att fynda på Onsdag. Jag ska snart lägga in lite foto på min konstverk.

Trött!

Varför i hela fridens namn är jag så trött för. Jag går och tänker på tusen saker som jag vill göra men så fort jag kommer hem orkar jag bara ta mig fram till soffan och rasar ihop. Jag har ju faktiskt varit igång nu i rätt många veckor men det händer inte något med orken ändå. Min personliga tränare har gett mig ett veckoschema som jag ska träna efter, har jag gjort något?? Nej! Kanske ska komma igång med det så kommer det lite ork tillbaka. Har idag varit i en mycket skum källare för att köpa en begagnad mobiltelefon till mamma, tror inte jag beger mig dit igen... Två halsband har blivit gjorda och nu ska jag lägga mig så jag får lite sömn. Jag måste ju orka gå upp imorgon......

RSS 2.0