Ny blogg.

Hej, vill göra alla uppmärksamma på att jag har en ny blogg för blogg.se fyller inte mina krav + att med den nya kan jag blogga från mobilen, coolt!!
Gå in och favorisera denna länken: www.malenamansson.blogspot.com

På torra land!!!

Nu har vi stigit av båten i Miami och sitter på hotellet i Fort Lauderdale. På båten var det inte mycket möjligheter med wifi så vi lät bli att blogga. Vi har alltså varit i Bahamas eller på ska man kanske säga. Vi gick av i huvudstaden Nassau som faktiskt inte var så mycket att titta på, rätt slitet och inte många affärer att shoppa i. Vi tog taxin till Atlantis på ön "Paradise Island", där var det fiskliv i det oändliga, hajar, delfiner och rockor mm.

När vi landade på Bahamas var det en rejäl storm och inte så varmt, längre upp i norr är det snökaos precis som hemma i Sverige, fast jag tror att vi kanske är lite mer vana för här verkar det vara fullständig panik, detta väder har kylt ner graderna i Florida och idag när vi vaknade var det ungefär 10 grader, bara att leta fram jackan.....

På båten var det trevligt, god mat, mycket musik och en massa människor att titta på. Kanske lite för lite hårdrock för Jörgen, men mycket latinomusik för Malena, vilket inte hjälpte för att jag fick ändå inte upp Jörgen på dansgolvet. Han viker inte en tum från sin policy...."dansar aldrig nykter, eller inte alls".

Jörgen på konstmuseum för konstelever.
Miami skyline från båten.
Lite julstämning var det allt, pepparkakshus på display (våra pepparkakor är mkt godare)
Mitt inköp: Guess väska, skitsnygg, tjohooooo
Nassau, bahamas. Vi har precis kommit av skeppet, det blåser ordentligt..
Atlantis, hotell och ett helt komplex för lek och bad med fiskar och annat..
Lite coola bilder fick man på fiskarna
Inte é de snygga, men ändå förtrollande
Folk jagade av en rocka......varför gör man en sådan grej????
Enorma vågor på Bahamas

Julafton

Klockan är ca 11.30 på förmiddagen, vi sitter i lobbyn på hotellet och väntar på taxi till vår kryssningsbåt. Vi har nu ringt hem till våra nära och kära som satt och åt julmat. Till alla er som vi inte pratade med GOD JUL, hoppas ni har varit snälla så tomten kommer med paket till er. Mitt paket är att få ha min man för mig själv i två veckor och att jag får shoppa mig galen i Miami.....hihi.
Igår tog vi taxi till ett shopping mall och jag fick Jörgen till att gå där i fem timmar, naturligtvis med ett stopp för mat och dricka. Vem tror ni handlade mest????   Ni hade fel, min man handlade mest för han packade knappt ner några kläder, vi köpte också en ny resväska till mig för min blev helt plötsligt för liten, undrar varför???

Vi åt på en restaurang igårkväll som ligger vid strandpromenaden, nästan alla restauranger hade livemusik och det var ett festligt ställe. Efteråt hamnade vi på en klubb med dansare uppe på baren, det var salsa, pop, samba och lite rumba dans, tjejerna hade inte väldigt många plagg på sig, dock var killarna rätt påklädda, fuskigt tyckte jag.

Som vanligt kan jag inte ladda upp bilder på denna urkassa bloggen, jag hänvisar vidare till www.manssonresor.blogspot.com för att se bilder.

Ny dag och solen skiner

Vädret är fint idag också, hoppas det inte är för kallt därhemma.
Igår åt vi frukost på ett jättemysigt strandcafé där vi säkerligen går idag också. En fantastisk omelett stod på min meny och en glas färskpressad juice.

Vi tog en vandring på stranden och längs hela art deco kvarteren, helt underbara hus att titta på. Latade oss framför poolen efter en powerwalk på gåbandet, poolen är uppvärmd så man frös när man kom upp, trodde att det skulle vara svalkande men tji fick jag.

På kvällen gick vi på en italiensk restaurang och åt gott, på tillbakavägen tog vi en float till efterrätt och letade upp Miami Inc, blir kanske en tatuering där innan vi åker hem, här finns tatuerare överallt.

Vi är fortfarande lite trötta efter resan, vaknar 08.00 på morgonen och lägger oss 23.00, inte riktigt likt oss...vi får se om det reder ut sig snart.
Kan tyvärr inte ladda upp bilder för blogg.se är lite för kasst, se bilder på www.manssonresor.blogspot.se

Morgon och framme

Hej allihopa, vi är äntligen här och det är såååå skönt. Vi åkte till Kastrup på kvällen i måndags för vi litade inte på tågen. Bodde på ett hotell och kunde ta det lungt på Tisdags morgonen. Min väska vägde tungt och stackars Jörgen fick ont i ryggen av att släpa på den. Det blir inköp av ny väska i Miami. Vi har helt enkelt slitit ut dem.
Flyget var som vanligt hemskt, Delta airlines ska man nog inte välja att åka med fler gånger, smalt litet flyg med skärmar i taket i gången, urdåligt ljud och mina ben och mitt psyke mådde inte bra av att vara instängt längst in vid fönstret. Men nu är vi framme och det känns mycket bättre.

Vi är nu på hotellet i Miami Beach, precis vid stranden, det är nu på morgonen 19 grader och fullt tillräckligt för Jörgen och mig. Vi bloggar på denna sidan och på Jörgens nya blogg: www.manssonresor.blogspot.com (mamma tryck på länken med muspekaren så kommer du dit)

Idag blir det strövande runt i Miami Beach, i Art deco distriktet, kanske ett bad i poolen, sen ut och äta på en av de många restaurangerna vi har här.

Morgonbilden, bara titta på palmerna bakom mig...
vägen ut till vårt poolområde.

jag vaknade klockan 08.00

helt otroligt faktiskt, sen var det en dos oljud som gjorde att jag inte kunde somna om.....men nu är det ändå dags att vakna till och upp och hoppa. Igår färgade jag håret, för någon dag sedan klippte jag det och idag ska det bli nya naglar, måste hinna med allt innan resan på Tisdag.
Ikväll blir det fest och imorgon firande av min kära man som faktiskt fyller hela 45 år. Det ska firas lungt hemma i boet.

Måndag är sista dagen på jobbet för detta året och då ska det bara flyttas möbler och fixa det allra sista.
godmorgon, se så mörkt mitt hår är...

RSS 2.0