uppe i rekordet

Nu har det varit 10st inne på min blogg igen, jag hoppas att det rekordet snart ska slås.
Har kommit hem från kalas hos min svägerska och hennes dotter, massa mat och glass och min mage klagade, fick magkatarr som jag faktiskt inte haft på länge, nu är det dags att fixa till kosten igen.
Jag är av med min favvetröja som jag nästan precis har köpt.. snyft!!
måste leta mer, har säkert den nertryckt i någon väska eller nåt..
Jag tror att min kanadensiska näskusin Bianca är väldigt nöjd med detta OS, Canada har för tusan nästan vunnit allt. Har inget minne att de har varit så bra i annat än hockey..
För oss blev det iaf ett brons till, kul tycker jag, helst när det är nykomlingar..

melodifestivalen

ja jag var där, LIVE!!!! och naturligtvis vann fel låt. Två ballader, va händer sverige!!??? Den som var helt bäst live, där hela publiken var helt överens var ju bidrag nummer 4, Love nånting... och de kom inte ens med. jag bara säger för f.n!! Jöback och pernilla gick tusan bara vidare för att det var dem, vi vet ju att en ballad inte kommer någonstans och de kommer inte att vinna finalen.
Förresten finalen missar jag, spelar på bröllop i Härslöv hela dagen, tur man har sin iphone så man kan titta på den där igenom...vi lär väl inte spela upp till dans förrän klockan 23.00 på kvällen.
min man i snygg fläta dagen till ära, han sa att följa med var hans äktenskapliga plikt......
Här har ni vinnaren, visst låten var helt okej men definitivt inte bäst, tur att syrran håller med mig....
Dessa var helt klart bäst, kul låt med en katchig och bra melodi, lite lätt folkig... det enda positiva är att vi får höra den på radio redan imorgon.

Dans

After work blev det idag, ett par "London pride" och lite att äta i trevligt sällskap med kollegorna, vi kallar oss "järngänget" för det är samma människor som följer med på after work alltid. Trevligt var det iaf.
När jag kom hem blev det Lets dance på tv. Jag blir bara såååå förbannad. Jag är helt övertygad om att de människorna som sitter och röstar på urusla Willy (inte som person) är typsikt sådana människor som röstar på den sämsta för att de hatar programmet. Varför i hel...e tittar man då. Kan inte vi som är intresserade av att se bra dans få njuta av de bästa och slippa ihopkrympta, stela personer som inte borde vara på ett dansgolv....
Arg blir jag av tradig förnedringstv som kanal 4 tror att vi svenskar är beroende av...
ja då fick jag säga mitt, nu ska jag lägga mig för imorgon är det melodifetivalen...live!!

OS OS OS

Jag säger bara wow, som svenska curlingtjejerna krossade kina i semi. En medalj till, nu får vi se hur det går för herrarna. Igår tittade jag på finalen på so you think you can dance och söta Russell vann (han är krumpare) och dansar vilken stil som helst fantastiskt bra.

Har lagat det vanliga spaghetti med köttfärsås idag, tradigt men alltid uppskattat..
Alex har jobbat idag och Sebbe har sportlov. Nu har jag bara en skiva kvar på säsong 3 av brothers and sisters, sen kan jag komma ikapp säsongen som visas på TV.
Det verkar som jag bara tittar på TV och ja, det är faktiskt sanningen, just nu har jag ingen ork att göra något annat eftersom jag inte får träna.......

trött

mina ögon trillar igen, ska lägga mig och titta på brothers & sisters tänkte jag. Imorgon ska jag sitta i Beta jippey!!!!! Då vet man att man får mycket gjort. Har läst lite nyheter på aftonbladet, kollat in startfältet i Malmö på lördag, det ska bli sååå kul att se melodifestivalen live.
Alex beställer sin sommarresa idag, samma vecka på samma plats som Sebbe med kompisar, lite coolt faktiskt. jag och min darling ska inte åka någonstans alls i sommar, det blir bara tre veckors semester för i december sticker vi på mc tur runt Nya Zealand. Underbart ska det bli.
Nä ajöss och godnatt för guud va trött jag är.

Hundar

Har börjat läsa Claudia Gallos blogg, jättetrevlig faktiskt Claudia Gallo. Hon är helt galen i hundar och är volontär på hundstallet i Stockholm. Ibland får hon hem en helghund som väntar på att finna ett hem, de har också doggy walkers för dem som inte kan ha en egen hund så får man träffa och leka med en hund och samtidigt rasta den. Skitsmart och jag blev jättesugen, men naturligtvis finns detta bara i huvudstaden....typiskt.
Saknar min chesse jättemycket men vet också samtidigt att det är omöjligt för oss med hund. Jag vill ha ett djur att kela med, leka med och komma ut lite med.
Jag var hos sjukgymnasten idag, domen låter så här: Mindre skada på främre korsbandet, mina knä är över rörliga... får inte träna ännu för det är fortfarande efter två veckor inflammerat, inga långa promenader, återbesök om en vecka, efter det sjukgymnastik. Kan kanske vara färdig läkt om så där en och en halv månad....
Detta är beviset på att man inte ska till vårdcentraler, inget läkaren sa i Sälen stämde, han sa att jag skulle röra det och gå normalt, han sa inte att det var en inflammation, nu är jag satt på dubbel dos Voltaren tabletter (6 tabletter om dagen i en vecka), jag har under dessa två veckorna bara gjort saken värre. Jäkla läkare som inte vet vad de talar om, inte konstigt att man inte litar på dem mer. Näää fram för alternativ läkekonst........

min lilla älskling i himlen..

jaha

Måndag och killarna är äntligen tillbaka, har varit en tyst vecka utan dem. Älsklingen och jag lagade mat tillsammans idag, det är såå mysigt, inte ofta det händer. Sen blev det lite vilda diskussioner mellan pågarna när de skulle plocka undan. Är det bara denna familjen som har detta problemet??? Killar pust!
Ikväll blir det lite brothers & sisters varvat med OS. Vi får hålla tummarna för skidlandslaget idag och för hockey tjejerna som ska spöa USA ikväll.
Lite nostalgiska bilder kommer här.
På en restaurang i Val di seré för ett antal år sedan, se så söta de är de små glinen!
Mobilbesattheten hade börjat redan då.... på flygplatsen på väg hem från Frankrike..

Helgens slut

Jag spenderar den vid datorn eller framför tv:n. Har tittat på 6 avsnitt av "Sisters & Brothers". Är det bara jag som älskar denna serien?? så gött det hade varit att ha en sådan stor familj, tur man har en stor släkt iaf.
Sitter och dreglar över coola motorcyklar och häftiga tatueringar, säger också faaaan va Sverige är bra. Ett guld till och ett brons i samma tävling. Suck it up Norge säger jag bara, det gäller att ha koll på sina stavar!! Nu väntar vi bara på medalj i hockey och curling, där jag sätter min tro på tjejerna i båda sporterna.....
Kolla in denna hojen och tatueringen som jag hittade, älskar japanska tatueringar.

Fredag

Idag blir det äntligen Lets dance på TV för mig, har missat de senaste två gångerna, får väl titta på dem innan jag sätter mig ikväll. Däremot är det spelning på Edelweiss, Helsingborg imorgon kväll med syrran, då missar jag melodifestivalen, ve och fasa. Jag vet inte hur detta ska gå.??!!

Ska faktiskt ta mig ett glas vin ikväll och festa på lite godis, kanske lite mörk choklad eller nåt.
Måste bli färsig med färdigscanningen av gamla foto, när det är klart ska jag visa några pärlor.

 

kolla frissan, hahaha så lockigt hår har jag nog aldrig haft efter det..

Skottat

Vilken tur att ingen var hemma för att ta foto av mig när jag var ute och skottade vår uppfart!
Vi har förskjutit skottandet och nu har vi ett tjockt lager is, lite snö ovanpå och idag så kom det ännu mer snö som var väldigt blöt... Snacka om tungt. Jag kom inte upp på uppfarten med min bil, jag gled ut på gatan lika snabbt igen. Det var bara på med skidkläderna och ut och skotta. Som jag svor.....
Allt lugnt annars, jag är trött på kvällarna, min hjärna är så full med jobb att jag inte orkar ta in något annat.
Tack för kommentarerna, jag vet att det kanske inte ser ut som att jag väger mycket men all min vikt sitter på mina lår och min stjärt, vilket jag är bra på att gömma....Visst var klänningen söt, Jonna om du inte hade shoppat upp dina pengar i helgen kunde du beställt denna....:) 895 kronor på Haléns.
Jag vill sluta med att hylla en fantastiskt idrottare "Anja Persson". Efter fallet igår ställer hon upp på ännu en tävling i samma backe hon föll i och tar bronsmedalj. Helt fantastiskt, är det någon som ska ha bragdguldet nästa år så är det hon.
Anjas bronsåk

trött idag

Har precis kommit hem från en middag ute med några kollegor. Vi avtackade en kollega som slutat. God mat var det på "Fellini", italiensk restaurang i Lund. Jag är trött och har lite verk i knäet, har lite svårt att sitta still en längre tid för då börjar värken.
Imorgon ska jag sitta inne hos IT killarna, det ska bli sååå skönt, där är alltid lugn och ro och man får mycket gjort och tid att tänka istället för att höra tusen andra röster runt omkring sig.
Idag glädjer vi oss för vårt andra guld, och framgången för våra curlinglag samt hockeydamerna.....heja Sverige...
Läste en artikel idag angående konstnärer som får anslag av staten resten av sitt liv. 10.000 kronor i månaden så länge de inte tjänar mer än 260.000 per år på sitt eget håll. Nu vill regeringen ta bort anslaget till dem och de börjar skrika att det är ett hårt slag mot den svenska kulturen. Då kan jag tänka så här: är man så duktig och känd att man får detta anslag, varför säljer man inte mer tavlor eller skivor osv. Det verkar som man kanske inte är så duktig som man tycker. Alla ska väl ändå arbeta för sina pengar eller åtminstone försöka. Det finns inget som är gratis här i livet, det gäller för alla. Se artikel http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6621557.ab
Här modellar jag i mitt nya köp. Visst är den väl fin...??

snö och åter snö

Fick en kommentar från en okänd idag på min blogg. Kul med fler motorcykeltjejer. Detta fick mig att bara önska all snö så långt bort man kan tänka. Just nu vill jag bara pysa runt på min underbart snygga harley. Jag ska köra som aldrig förr detta året har jag bestämt mig. Ikväll blir det soffa med bok i handen, absolut inget annat. Man tacklar av efter en veckas semester och nu är jag trött varenda dag jag kommer hem från jobb.
Det var semladag idag, jag lovade mig själv att inte äta någon men kunde jag låta bli, NEJ!!!! Guud va gott det va!
Här kommer några foto från Sälen och min underbara familj som jag hade sååååå roligt och trevligt med.
Är jag cool eller??!!
Jag tyckte jag klarade det rätt bra, rakt in i solen.
Älsklingen var trött efter att ha varit nere med foten/benet i 2 meter snö.
De coola killarna med pappa som fotograferar sidan om. Alex närmast och Sebbe i mitten.
Kompisen Oskar kryper bakom.

Tillbaka

Jag är hemma, det gick inte så bra att blogga på Iphonen för man kunde inte lägga till bilder, surt sa räven.... Som sagt räckte det med två dagars skidåkning och sen trillade jag och vred mitt knä. Typiskt mig. Minisken har tagit sig en liten sträckare, hoppas bara innerligt att den inte gick av, det lär jag märka om en vecka eller så.. Detta betyder ingen träning och detta påverkar ju naturligtvis min fina viktminskning. Helt otroligt nog hade jag bara gått upp ett kilo på semestern, även om jag har ätit lite för mycket godis och druckit enorma mängder läsk....
Lördagen innan vi åkte spelade jag och syrran på en bröllopsmässa i malmö, här kommer lite bilder därifrån.
Visst är vi bara så söta......
Systrarna gladisar!!!
Jag bara låssas spela, men visst ser det verkligt ut....??
kolla in "posaren" och den snygga skylten bakom...

Sälen

FRAMME I SÄLEN, MIN IPHONE VILL BARA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER, JAG LOVAR DET ÄR INTE ATT JAG ÄR ARG... STUGAN LÅG LÄNGRE BORT ÄN VI TRODDE VILKET GJORDE OSS RÄTT BESVIKNA, MEN MEN DET FÅR FUNKA ÄNDÅ. IMORGON SKA VI UT I BACKARNA OCH TRÄNA PÅ ATT ÅKA SNYGGT. VI HAR SEBBESDENNES KOMPIS OSCAR MED OSS SOM ÄR EN MÄSTARE PÅ SKIDOR, VI SKA NOG VARA GLADA OM HAN ORKAR VÄNTA PÅ OSS TILLS VI KOMMER NER

Lördag och bara några timmar kvar

Snart är det melodifestivalen och det ska blir skitkul att se det igen. Imorgon klockan 05.00 kör vi till Sälen, kanske blir lite svagt med bloggandet men jag ska försöka blogga genom min kära iphone.
Har sjungit på bröllopsmässan hela dagen på slagthuset i malmö. Rätt mycket folk faktiskt. Vi ssjöng nästan hela tiden mellan 11.00-16.00, sen packade vi ihop hälften och jag begav mig hem medan syrran stack till nästa spelning. Stackars tös... Måste göra om hemsidan till www.Me-2.se Någon som känner sig manad att komma med förslag om hur den ska se ut och vad som ska finnas där. Titta gärna på den idag, tradig och inget vidare originell. Har försökt få Sebbe till att lära mig dreamveawer men jag tror inte han kan så mycket för han har inte hjälpt mig än. Kanske ska gå en kurs.??

ensam

Då sitter jag här igen ensam och jobbar som en slav. Ska strax på kalas hos syrran, Oskar fyller år. Det har varit en hektisk vecka, man börjar undra om det är värt att ta en veckas semester... Fast skönt ska det bli ändå. Nu är det fredag och det är nästan klart. MELODIFESTIVALEN IMORGON, jag längtar.

Jag tänkte ha med mig det roliga spelet "När då då" till sälen men det är slutsålt överallt. buuuuu! Vi får klara oss med kortlekar.


Insnöad!!!

Det var många som var det idag, mer än vanligt. Jag har då tagit mig till jobb för att jobba med ett projekt. Jag har suttit i växeln hela dagen helt själv, en rejäl adrenalingkick när samtalen kommer hela tiden. Ska köra lite mätningar på det sedan. Annars är det lungt, jag älskar alla denna snön, kul att slira runt med bilen..hihi

På lördag spelar syrran och jag på en bröllopsmässa på slagthuset i Malmö, ska bli lite kul och på kvällen är det melodifestivalen, kan man inte missa. Hoppas Ola har en bra låt i år..



på den tiden när man var smal!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajajaj

har riktigt ont i magen just nu. Jäkla kvinnoskit....
Titta på dessa två underbara klänningar. Den sista klänningen har jag beställt men när jag fick den (storlek 40) var den för stor, tjohooo. Nu har jag skickat tillbaka den och väntar ivrigt på den nya i mindre storlek.
Visst är den söt. Den första klänningen hade jag köpt om jag bara hade haft tillfällen att ha den på...

Sport

Ja jag kan ju inte säga grattis till gårdagens fotbollsmatch men jag kan ju säga grattis Sveriges bandylag för VM guld. Var det fjärde året i rad eller hur var det?? Snart är det OS och jag ska sikta in mig på isdansen och helt klart männens konståkning för där har vi ju en svensk kille med. En vecka sen beger vi oss till Sälen och vad börjar inte när vi är där, jo Melodifestivalen. Det är ju tur att den går på svt så man kan se den på plats...


Jens vid spelbordet i Lördags, definitivt köp i veckan.


Sofie skålar vid sin tidslinje, kameran höll sig långt nere denna kväll.

RSS 2.0