Skidsemester

Nu har jag bokat sälenresan. Vecka 6 ska vi åka upp och skrämma slag på folk i backarna. Gud va skönt och roligt det ska bli. Alex har redan riktat in sig på "Lammet & Grisen", helt underbar middag där. Vi tänkte ta någon vända med skoter också. Här är en bild från vår skidsemester i Frankrike 2005. Alex är långhårig och sebbe liten. haha så gulligt.

.
En fin bild på sälen.

Snart jul

Medan familjen sitter och latar sig framför tv:n har jag lagat mat, ätit och betalat våra räkningar. Ja sånt får man göra emellanåt i detta maskulin hus. Jag måste ju bara visa en länk jag fick idag med nättidningen PS. Kolla in detta: http://www.youtube.com/watch?v=pOJ40U9nQl0. Han gjorde verkligen skäl för sin lön.
Lite lek med photoboot efter träningen idag. Körde ett aerobics pass som var jättekul idag.
Hoppas att det ska visa sig snart. Måltiderna har bestått av två kokta ägg till frukost, chili con carne till lunch med ett berg av sallad och kycklinggryta med sallad till middag. Jag han med en halv morot emellan också.
Ändå känns min mage som om den håller på att jäsa, ont som sören gör det.
När nu ska jag lägga mig och titta på en film tänkte jag eller ojdå klockan var visst mycket, det får bli en annan kväll. Godnatt på er alla.

Trött och lat

Tillbaka efter helgens eskapader. I fredags var det bara slappa hemma men i lördags var det "LADIES NIGHT" med ett gäng brudar. Fantastiskt roligt var det och allra häftigast att se Mattias i bar överkropp som spände sina muskler. Naturligtvis var jag så upptagen att jag glömde ta foto, men här kommer några andra samt lördagens outfit.
Jessica och Åsa i full sång.
Huvudkaraktärerna i en trevlig scen, Martin Stenmark till höger, Andreas i mitten, liggande har vi komikern Tornwing och stående naturligtvis Sveriges starkaste man. Det var ett skämt med en OB fleur kan man väl säga.
Andreas som alltid sjunger lika bra och har riktigt bra låtar.
och till sist min outfit för kvällen.
Efter ladies night tog jag en runda på mc-fest i Landskrona där min man befann sig, även killarna fast de kom inte förrän vi gamla hade åkt för kvällen. OBS. det var inte jag som ville hem......

FREDAG

Ja det är det och det ska bli skönt, just precis har min man och jag tagit vars en tupplur på soffan i ett försök att jaga fatt de timmarna vi har förlorat i veckan. Nu sa jag bestämma vad vi ska äta, suck, alltid ett stort problem. Har fortfarande inte motiverat mig att gå igång med GI mat ännu. Det kommer kanske senare.
Idag är det Idol och jag bara säger rösta rösta på Reza för det ska jag. http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1270826&renderingdepartment=2.34558
Jag glömde att berätta hur det gick hos läkaren, ja vad ska jag säga... naturligtvis ska jag sluta röka ( det behövde han ju inte berätta för så klok är jag att veta att mitt liv blir bättre utan cigaretter). Han sa också att min näsa ser hur fin och bra ut som helst, tyvärr var han tvungen att spruta in näsdroppar när han skulle titta i den för jag var rent för täppt!!!! På grund av näsdropparna kunde jag knappt se resten av dagen för att jag nyste en gång i sekunden, jag kunde inte tala i telefon eller med mina kunder för min näsa rann konstant.... Han kommer inte heller att fortsätta undersökningen förrän jag går och förgiftar min näsa och kropp med cortison. Man kan fråga sig vad de lär sig på sin skola, till och med jag vet att det är inte ett botemedel utan ett gift som dödar bakterier och tar bort symptom för en stund, sen kryper allt tillbaka igen om man är duktig nog att inte bli beroende. Ja vad ska man göra jag lovade att göra behandlingen under en månad och inte en dag längre..sen får vi se..

Jaha

Hittade en jättefin bild på syrran och mig som vi ramade in och gav till pappa i födelsedagspresent för två år sedan tror jag. Min man var fotograf och retuscherade oss i photoshop. Jag tycker han är bättre på det än Ralph Lauren (vet inte hur det stavas).
 
Lilla syrran, inte i åldern då men i längd. Hon är ju för goo.
Ska hem och träna dansaerobic, sen lata mig framför datorn eller Tv:n, har inte bestämt mig än.
Kanske göra ett halsband, nä tusan det kan jag inte förrän vi får upp lamporna i köket.....oops.
Jörgen befinner sig i Götet och ska stanna över natten så då får man sova helt själv. snyft!
Nu måste jag sticka till träningen..

Då var det dags igen

Modevärlden säger jag bara, jag dissar den totalt. De har hittat ännu en bild från "Ralf Lorän" (hihi) där modellen är rätt retuscherad, kolla in på en helt omöjlig kropp om du inte är stendöd och har varit inlåst på Auschwitz. http://www.aftonbladet.se/wendela/article5993965.ab. Jag dissar modevärlden så mycket att jag går på skopunkten och köper billiga skor. Jag tröttnar på skor så fort och jag vill inte ha dåligt samvete när jag inte använder dem mer efter att ha betalat 1000 kronor eller mer så då handlar jag där. Dålig kvalité gör att de oftast bara håller en säsong och kostar knappt något. Dessa köpte jag tillsammans med ett par streetskor för 340 kronor.
Jaha nu är killar helt plötsligt smartare än tjejer baserat på högskoleprovet, en grund säger dem att det är för att fler tjejer går praktiska linjer medan killar går teoretiska och det är väl inte så svårt att förstå. Tjejer är med praktiska eftersom det är vi som gör det mesta i vardagen. Tänk hur det skulle se ut i vardagen om inte tjejerna utförde det mesta. Var det hemskt sagt, tja kanske men bara sanningen. Tjejerna har kanske inte den tiden i livet att lägga ner på att bli smart för de måste sköta allt medan killarna läser sig till smarthet...

Bälte

Hungrig är jag allt. Ska snart iväg och ösa i mig lite mat. Jag känner att det snart är dags för GImat för det är hemskt vad fru Månsson sväller. Då blir det kanske lite receptbank här för GI mat, kanske glädjer vissa.

Har faktiskt klänning idag eller vad man nu kallar det, stickad tunika kanske.... Har till det mitt allra snyggaste och coolaste bälte. Dödskallar och bling bling är ju ett måste på accessoarer.
Just nu rullar Brooks & Dunn på spotify, riktig klassisk country.  


Gott liv

Jag var trött i morse men jag var bara tvungen att ta foto på min favvetröja och min outfit för dagen. Den är så skön och mysig, om någon har sett en likadan typ av tröja så tipsa mig gärna var man köpa den för jag skulle kunna tänka mig fler. Har nämligen ingen koll på var den kommer ifrån.
Har jobbat som vanligt och efter att ha varit och handla på "häftiga" (not!) center syd satte jag fram mitt Wii fit och körde en timmes träningspass, väldigt nödvändigt, jag går upp i vikt för varje dag jag väger mig....tradigt.
Gud va kul att fler är inne och läser, har haft mitt rekord idag 10 personer. WOW!
Här kommer ännu en bild fast bättre på min kommande tatuering, jag lovar att jag ska lägga in en bild när den är färdigt och inristad i min hud.
Läste lite på aftonbladet ikväll, ja varför vet jag inte men jag ville uppdatera mig lite. Det började bra med:
Zlatan gör måååållll, självklart tänkte jag, det gör han väl alltid när han har andra färger än de svenska på sig....
Sen kommer jag till Rihanna. "Se Rihannas nya vågade stil". Har hon prestationsångest eller vad är det frågan om, är det någon som sagt att hon inte sjunger tillräckligt bra och därför måste hon ta av sig kläderna??
Jag är så trött på detta nakenmåstet, är det bara jag som är intresserad av låten & rösten?? Det roliga är att de säger att de är inte tvugna att ta av sig kläderna men gör det för sin egen utvecklings skull......öööh va? Hur kan man utveckla sig genom att visa alla sina hemligheter?
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5989750.ab



Måndag måndag

Jaaa det är måndag och snart är det fredag igen, livet passerar och vad gör man, något hela tiden. Alla våra vänner klagar på att vi aldrig är lediga, vi jobbar för mycket och ringer aldrig till någon. Nä det är rätt, vi gör mycket med vår tid men det är väl bara kul, trist hade det varit att alltid sitta hemma i soffan och sitta och glo på varandra. Jag talar också i telefon 8 timmar om dagen på jobb och har ingen lust alls att lyfta på luren när jag kommer hem, jag är färdigpratad då.
Men jag är inte färdigskriven. Snart ska vi till helsingborg och skriva upp oss på väntelista till Johan på Eviltattoo, jag ska ha ett japanskt körsbärsträd på ryggen. Typ det nedan till vänster, fast snyggare.

 

Snygg tatuering om man tar bort elefanten, för vem vill ha en rosa elefant på ryggen??

Har faktiskt varit på fotboll idag, nya swedbank stadion i Malmö, match: MFF-IFK Göteborg. Tyvärr förlorade MFF med ett mål som IFK inte var värda. Det var längesedan jag såg så rolig fotboll som MFF spelade, de hade hela matchen men ingen tur med målet....synd.

 


aj aj aj

Ja så här går det nästintill alltid när jag ska laga mat. Tradigt då man lagar mat 6 dagar i veckan!
Idag rakt hår och osminkad, inte så värst Anna Anka det inte. Söndag och lata dagar är det inte, nej jobb vid datorn hela dagen. Igår lite fest hos kompis Lisa för att fira hennes mc körkort. Helt underbart att nu vara tre tjejer i gänget som kör hoj. Idag är det bloggawards, hur sören får man fler läsare och fler kommentarer? Jag kanske skriver tradigt, måste läsa in mig på det faktiskt. Det måste finnas intressantare saker att skriva om än mode eller??? Vad vill folk läsa egentligen?
Kasst val för utkastning i körslaget, det var för tusan en av de bästa körerna som åkte, dåligt. Kan folk inte sluta rösta på kändisarna och istället rösta på det som verkligen är bra. Stefan fick köra en låt som var rätt dåligt val kan jag tycka, bara för att han är den enda som faktiskt inte har någon egen låt att framföra, ha komiskt!!!
Imorgon blir det allt lite MFF & IFK Göteborg, coolt att se den nya arenan.

urk

Urk för denna dagen, var hos läkaren för att undersöka näsan och alla mina nysningar och allergiattackerna jag får. Som förra läkaren sa så är jag inte allergisk, so far so good. Inte bra att jag röker detta kan vara en bidragande faktor att mina slemhinnor är så känsliga, jaha det kan jag väl köpa. Han sprutar in näsdroppar i näsan för att kunna undersöka näsan bättre, ja det gjorde ont som f.....n, näsan började rinna som en kran. När jag kom tillbaka till jobbet utbryter en jätteattack där jag helt enkelt går och nyser konstant i 6 timmar, min näsa är helt sårig efter papperet. Nysningarna blev värre och värre så nu är jag helt hes efter att nysningarna gick långt ner från halsen. Min näsa rinner fortfarande och klockan är 23.04 jag var hos läkaren 08.40. Mitt huvud är helt slut, inget jobb blev gjort idag för jag kunde knappt vistas i receptionen för folk trodde jag var urförkyld + att jag sprang till toa hela tiden för att snyta mig. Klarade iaf mig genom bion med mamma och syrran " Julie & Julia men allt fortsatte efter, tror jag ska lägga mig eftersom jag vet att det är slut imorgon även om det inte känns som det just nu.

Tillbaka till verkligheten!

Jag är nu tillbaka efter en lång paus i skrivandet och lovar att det inte ska upprepas igen. Vad har hänt under denna tiden, ja eftersom jag har så kort minne så får jag dra veckan. Jag kom förresten på att för två veckor sedan fick jag äran att testa ishockey i full mundering med ett helt gäng "pågar". Vi var ett gäng som hade blandad erfarenhet av skridskoåkning vilket ledde till en hel del goda skratt och de kom mest från mig när jag höll på att trilla eller pucken bara snyggt gled förbi mig medan jag försökte svinga klubban för att stoppa den. Nedan ser ni den snygga outfiten.....
Skitkul var det iaf. I helgen tog mannen och jag en tripp till Borås för att hälsa på min härliga näskusin och hennes Gabriel.
Vi gick ut på krogen och drack öl/vin och tittade på den fruktansvärt, hemska, pinsamma förnedringen mellan Sverige-Danmark, pinsamt säger jag bara, de är då verkligen inte värda att spela VM med den inställningen de har på planen. Fram för en utländsk förbundskapten som kan jaga fart i dessa slöa och lata svenskar och som tänker "outside the box". Förlora mot Danmark, får det verkligen hända egentligen....????? även om jag ser Köpenhamn som min huvudstad så får de inte slå oss i fotboll, fyyyy.
Nedan ser ni min roliga man som aldrig kan se normal ut på foto, förresten jag har nu undersökt hans mening i vilken frisyr jag passar bäst i, rakt säger han och mamma säger lockigt (det är bara för jag fått lockarna av henne)....
Jag var bara tvungen att ta med denna underbara bild som jag tog på utsikten från mitt fönster på jobb, detta är det enda underbara med hösten..

RSS 2.0