Då var det klart

Midsommar firades med pompa oh ståt i L&L:s trädgård. Lekar och fixade mat i samlad trupp. Vi satt ute från 13.00 på dagen till 03.00 på natten, tur vi jhade tältet med oss för myggen var lite jobbiga, men vilket väder.....
Lördagen blev lite trög och slapp, satt och författade visan till syrran och S: bröllop, jag gjorde allt för att slippa tal..och jag klara mig. hihi!!
Syrran och S har nu gift sig och de var såå fina. Sångandet gick jättebra i kyrkan, blev kompad av de två bästa killarna som finns, de la stämsång på mig så taket lyftes i kyrkan.  Finns det någon bättre låt på ett bröllop än "Amazed" med Lonestar. Det var nästan så lilleman & storkillen fick tårar i ögonen..(de hade inte hört mig sjunga på flera år).
Här kommer lite sköna bilder.
så här så det ut den 19/6 när det firades bröllop i hela landet.
midsommarafton med lekar
såna här miner blir det när man försöker fota en som sjunger.......umpf
så här fina var dem, underbara ni..
perfekt foto, tyckte jag.

stress

då var midsommar över och bröllop stundar, har haft en ångestfylld lördag rädd för att inte bli klar med allt. Men imorgon ringer klockorna och där kommer man att stå och lipa som en stucken gris, får inte glömma att ta med mig extra makeup...
en vecka kvar att jobba och sen ska man ha semester, lite planer har vi allt. Garaget ska fixas, kakla köket eller beställa kakling rättare sagt, en tur på kompisarnas båt hoppas vi och lite golf & mc turer ska vi också hinna med.
När man sen kommer tillbaka har nästan alla andra semester, då är det tänkt att få en hel del jobb klart som man inte har tid till annars.

stress

hjjjjälp, jag har blivit som min man, tar tag i saker i allra sista minuten...min underbart käraste och coolaste syster ska gå och gifta sig på söndag och hur förberedd är jag på en skala, jag började träna idag, snyggt så där några dagar innan. Min systers kommentar på detta var, "äsch jag är lugn, du är ju proffs".........aaaahhhhhhh, det kommer iaf inte att kännas så när man väl står där, med tårar ner för hela kinden och skakande händer..jaja det får väl gå.
jag hinner, orkar inte blogga mycket just nu, har en fantastiskt stressad period och ovanpå allt så är det midsommar, jag tycker inte det var smart planerat.

födelsedag

firade vi idag, lilleman fyller 19 år. Det firades med middag på "Jensens böfhus" och bio i malmö. Det blev A-team, en rolig actionfilm som är väl värd att se på bio. Många effekter och roliga kommentarer.

veckan är slut

och jag är helt slagen. Studenten gick jättebra i fredags och vår lilleman är nu stor och fri att börja sitt vuxna liv. Det är så man kan gråta, 4 år var han när jag träffade honom första gången och nu är han 19 år och vuxen. Man kan inget annat än vara stolt för att få vara en del av hans liv. Fredags natt var ett oändligt städande med en massa hjälp av andra. Tyvärr blev det inte mycket sova av för tältet stod och slog på huset hela natten eftersom det tvunget skulle börja storma just då.....
Lördagen var det iväg klockan 13.30 för att spela på bröllop, först sjöng vi i kyrkan och sen spelade upp till dans på festen, det var ett riktigt dansant gäng och ett jättetrevligt bröllop, man har lite svårt att hålla tårarna borta när bruden börjar torka ögonen när vi tar de första tonerna till "The power of love" i kyrkan. Men en bra kväll och jag klev under täcket 02.30.
Idag söndag är jag helt slut, min kropp och mitt huvud strejkar, skulle behöva jobba men jag orkar inte, jag känner att nu måste jag ha semester och det är ju snart dags, som tur är....
så här snygg var lilleman klockan 09.00 på fredags morgon.
så här glad är han när han äntligen har fått gå ner för stadshusets trappa och hälsat vuxenlivet välkommen.

då har veckan börjat

mannen är iväg på SRF och denna veckan ska handla om förberedelser till studenten på fredag. Min största fasa är vädret, jag blir riktigt förbannad om det regnar. har städat undan lite idag där ute och skrivit shoppinglist som ska avverkas imorgon. Tänker faktiskt gå och lägga mig tidigt idag, vill säga snart efter denna bloggen.
Någon form av nytt klädesplagg ska handlas in också, vi får se vad det blir. Nä dags för sängen den kallar högt..

dags igen

Ligger lite efter nu också men det har varit en busy helg. I Fredags var vi ute på en heldag med jobb. Det började med konferens i Malmö, där vi tränade på kommunikation. Vidare fiskebåten ut på Östersjön, där var det lerduveskytte och fiske som gällde. Vi blev avsläppta på "Middelgrundsfortet" där vi lekte fångarna på fortet. Båten gick vidare till Köpenhamn och sedan buss till Malmö. Fixade till oss och gick ut och åt middag med vinprovning, jag höll på att somna när den tradiga och lätt nonchalanta somalieren försökte lära oss något om vin. Jag älskar vin men jag håller mig till att dricka dem, inget annat......
jag i min fina svarta overall som vi fick av jobb....
skål på er alla, vin i bussen till Malmö..
Igår blev det en tur på hojen med kompis K, vi körde inom mamma & pappa och hälsade på och sedan till en liten örtagård för en fika. På kvällen blev jag bjuden på grillat hemma hos K, det tog inte lång tid innan mina ögon började falla i trans, jag åkte hem satte mig framför tv:n, ögonen halkade ihop hela tiden så jag gick och la mig rätt så snart.
fika i örtagården på hojtur.
söta Kajsa

ojdå, ett tag sedan

men nu är jag här. Har precis tränat mina knäövningar som numera är ett halvt aerobicpass känns det som. Det går framåt, jag kan nu göra sprintövningar och hopp på benet, bara det är en fantastisk framgång. Var nere på ranchen och slog lite golfslag, vi passade på att gå tre hål också, hemvägen orkade jag knappt gå, min kondis är nu nere på noll...
Har gjort lite fler smycken som ni ser nedan, fick ett infall häromkvällen, idag ska det packas för jag ska med tåget kvart i sju imorgon till Malmö, där ska vi ha konferens och göra något kul med alla kollegor på eftermiddagen och fest på kvällen. Det ska bli jättetrevligt, Lördag har jag inget att göra och ingen familj är hemma heller, vad ska jag ta mig till????
musiker som jag är måste man ju ha med en g-klav...

RSS 2.0