träning är skönt

Nu har jag varit duktig med ett pass aerobic och ägg & bacon till middag när jag kom hem. Måste skärpa mig nu med maten, slafsar i mig rent för mycket skit....
Har spanat runt nätet efter roliga saker, hittade en störtskön väska som jag visar nedan.
Nu ska jag springa iväg för det är ju IDOL...... får inte missa, såg precis att min favorit Madeleine som gick vidare och det var helt rätt. Favorit som ska vinna allt är ju naturligtvis störtsköna 47 åringen som sjunger helt fantastiskt.
visst är den snygg??

godnatt

ska snart stupa i bingen efter en lagom hård helg. Jobb och fest tog musten ur mig + att jag har fortfarande en fantastisk träningsvärk i mina lår efter cirkelträningen i Torsdags...inatt kom jag hem kl.05.00, jag är värd lite mer sömn....
Imorgon blir det aerobic, passar mig mer faktiskt och naturligtvis en massa fler möten.
ska också hämta ut ett paket med ett par nya gråa träningsbyxor, det har blivit många träningskläder på sistone, man måste ju se bra ut på gymet, eller???
fest i den nya snygga lokalen, baren samlar ju alltid folk..
Ingela och Kattis med sina älsklings shottar, jag var smart nog att låta bli

lördag

och jag sitter vid datorn för att få lite jobb gjort, straffet för att man inte är produktiv nog under arbetstid....
Ikväll har mannen herrmiddag och man är lätt utskuffad ur huset, bara därför måste jag gå på fest...kanske inte ett så hårt slag, jag kan behöva lite distrahering.
Mamma & pappa dök upp utanför dörren klockan 23.30 igår efter föreställningen singing in the rain, jag trodde hon skulle skrämma livet ur mig för jag såg inte att det var hon när jag öppnade.
Visst kan man tro att det är jag, scary likhet....detta är min mamma. Till och med tänderna är exakt likadana....
this is really me..

jobba, jobba, jobba

Det är vad som gäller just nu, jag har inte tid till annat, jag stapplar hem och får i mig lite mat, tittar på idol och slänger mig sedan i säng för jag inte orkar annat. Hoppas på en snar förändring. Jag tror att hösten börjar leta sig in i min kropp och stänger ner en oändlig massa funktioner som bara fungerar under sommaren.


Besviken idag för att alliansen inte fick full majoritet, tråkigt att de ska behöva kämpa igenom varenda förslag, det kommer nog att kännas som om alla partier driver Sverige i fyra år framåt, jag tror inte det är en bra sak för utvecklingen.


Håller just nu på att planera vår resa i vinter, det ska bli skönt att bara få umgås med min älskling, det var ett tag sedan det bara var han och jag. kommer förhoppningsvis att blogga här om hela resan så ni får uppleva allt jag upplever.


Denna underbara tavla blir min och många andras i mars, ska redan nu tänka ut var den ska hänga.


Älskar solnedgångar från min altan.

Då var man hemma igen.

En liten motorcykeltur kan göra susen på en stressad tillvaro, även om det är i hällande regn. Nu ska vi snart iväg och rösta och vidare upp till lilla mammas 75 års kalas. Nästa vecka svänger det så man får hålla i hatten, gud ska veta att nästa helg ska inget bokas in för då får man ligga pall i soffan för att ta igen sig.


Trött Malena efter en hel dags körning


Båtturen bjöd på en rolig bild..spegel spegel på väggen där....


Lite lek hann vi med, bastu och bad på kvällen.

Fotboll i ur och skur

Det har blivit mycket fotboll denna veckan. I Tisdags var jag i Köpenhamn och tittade på FC Köpenhamn i deras första champions leage match, rätt cool stadion får jag säga, vi satt längst upp och längst bak och hade världens överblick på planen.


Igår var det då dags för MFF-HIF, mycket spännande match får jag säga men det var ju sören vad de unga killarna i HIF spelar fult....Hade varit bättre om de faktiskt spelade fotboll. Det är ju lite tradigt när matchen blåses sönder för de inte kan hålla fötterna på rätt plats. Men det var roligt iaf.


Idag ska mamma & pappa komma på besök, samtidigt ska jag packa till helgen och det hade varit bra om man hunnit med lite jobb också..jaja vi får se hur det blir.


Får goa utsikt i Malmö


Bättre klack finns inte i Sverige, coolt som in i bomben var det.


Gamla MFF spelare.

usch vad längesedan

jag bloggade, sorry allihopa, har bara inte hunnit eller haft lust.
Just nu är det mycket med jobbet och jag hinner bara inte med allt. Har släktforskat lite i helgen och då glömmer jag både tid och rum, när jag sitter och läser gamla husförhållslängder.

Alex och jag golfade lite i helgen, rätt skönt även om vädret inte var det bästa. Annars har jag bara tittat på chick movies som jag hyrde eftersom jag var gräsänkling. "Last song" med Miley Cyrus, "Open Road" med Justin Timberlake och "Bounty Hunter" med Jennifer Aniston. Helt okej filmer för en slappehelg.

I lördags gjorde jag ett besök på skånes coolaste shoppingcenter i H-borg och världens största IKEA. Inhandlade nya träningskläder, jag var sååå snygg idag på aerobicen.....
Jag tyckte denna bilden blev så snygg på Trolleholms slott
Alex tränar på puttning
Detta är vår coola golfklubbs huvudbyggnad som är en gammal Ålafabrik..

fredag, fredag, fredag

Alltid skönt med helg, dock har man en hel del att göra innan detta blir verklighet. mannen är i Stockholmo till söndag så jag måste nu vara lite fantasirik, ska nog ta en runda till Väla och kika på världens största IKEA och så ska jag naturligtvis spela golf, det får man inte missa.


jaha så har idol börjat och vad tycker jag?? Jo lite mogna människor har kommit med som har spännande röster och kan sjunga ordentligt. tex denna mannen.




trött och förkyld

Min hosta och förkylning vill inte ge med sig alls. Jag tränade två pass igårkväll och jag mår sämre idag när jag vaknade, skulle nog inte tränat alls....Tänkte gå med damerna och golfa idag men jag blir nog hemma och vilar upp mig för zumba passet på fredag. Gymmet i Häljarp har fått så många nya pass nu att man knappt kan välja vad man vill gå på.


Idol har börjat med en ny säsong och igår gick en country sångare vidare, tjoho säger jag, även en 37 årig kille som var fantastiskt bra gick vidare, fram för de mogna och erfarna rösterna säger jag bara, tröttnat på pipiga 16 åringar.


kuddmys i Istanbul med jobb. Kollegan Linda vid min sida.

mysig miljö

Jag har varit på Trolleholms slott på konferens med jobbet. Vilket ställe säger jag bara, det var helt underbart och vi hade hela slottet för oss själva.


Vi fick ju också lite jobb gjort och fick i oss en massa mat, det känns som det enda man gör på konferenser är äter.....


Zlatan Ibrahimovic, vår hjälte. Han är helt fantastisk och matchen var helt okej med 6st underbara mål, varav två självmål...Rätt kul att man tycker att Malmös stadion är sveriges vackraste, synd att inte fler landskamper ska gå där..


Här sitter vi i biblioteket som är ett av europas vackraste privatägda bibliotek, inte dåligt. Greven kände till exakt varenda bok han har och var den finns.


Utsikt från min svit


Här äter vi middag i den stora salen, vackert så det förslår.

morgon igen

Förkylningen håller i sig och rösten mår inte så bra men det är bara att prata på, den verkar palla mer än man tror. Idag ska jag besöka Trolleholms slott, inte för nöjes skull utan för att arbeta. kan säkert vara ett trevligt ställe att spruta ideér på..


Sänkning på golfen igår gjorde att jag är lite nöjd med mig själv för tillfället. hade också en fuskdag där jag slavsade i mig pizza och en coca cola. Ibland får man ju unna sig, nästa dag är det bara att ta tag i det igen.



en av våra trevliga personalresor...

lördag

Min hals och hosta mår inte så bra men förkylningen börjar ge vika. Spelning ikväll och det ska bli spännande att se om man kan ta ton överhuvudtaget.
Först blir det lite golf, 9 hål ska jag hinna med iaf.
Oh sorry Anna, ni kanske har dansat på Innovation innan, det var kanske mer under Angelicas tid som ingen har dansat. Jag var stolt iaf för att vi fick dem att dansa..haha.
vill ha, vill ha och vill ha "La redoute"
vil ha ännu mer "La redoute"

Fest

var det på ideon Innovation igår och vi underhåll. Det dansades för fulla muggar och enligt rykten så är det den enda festen på innovation som folk har dansat på, det tackar vi för och tar som en komplimang.

Synd bara att inte fler kom och hade det trevligt, men folk börjar väl bli till åren och orkar inte så mycket längre......

Halsen är sårig och gör skitont idag, måste hålla tyst nu för att kunna ut och sjunga imorgon igen, hoppas det bara går lika bra som igår och inte stämbanden har drabbats.

Kilona är nere på 72, jag är själaglad och supernöjd, snart är man under strecket hoppas jag och går sakta ner mot målet 65kg.


två av mina kollegor är igång.....


killarna som sitter ner kom faktiskt igång senare på kvällen...

RSS 2.0