Ideon Gateway

Här visar jag den nya byggnaden som ska byggas nu i höst och tar två år innan den är klar!

coolare byggnad får man leta efter.

ensam

Här sitter jag då själv med näsan som rinner som en öppen kran. Mannen är i Götet och min förkylning drog igång idag på jobb. Nu nyser jag om vartannat och undrar hur jag ska klara av att spela två spelningar denna veckan, plus ha övernattande gäster hela helgen och middag på söndag.........jag blir trött bra att tänka på det.
Men eftersom man är en Johnsson och har en uppväxt som säger sätt igång och gör vad du ska utan att lägga dig ner och tycka synd om dig själv. Ja så det lär jag väl göra och betala för det hela nästa vecka....

For you english talking people, I´m sick and have a bad cold, feel sorry for me....
det är tur jag fick trösta mig med mina nya skor.
titta sååå sjuk jag är...

morgonkörning

Såg en rolig sak på väg till jobb, en trehjuling med två hjul fram till, är det för att man inte kan hålla balansen eller vad i hela fridens namn ska man ha en sådan till??


En annan håller sig till tvåhjuling.....


såg rätt knasigt ut faktiskt..


37 dagar kvar till Volbeat......

kilona rasar

Jag är nu nere på 72 kilo, 5 kilo ner, coooolt och jag är supernöjd. Jag har också klarat av två aerobics pass och på onsdag är det zumbatajm, sorry att jag tjatar.
oopsies stod på kvällsmatsedeln idag, gott med en massa philadelphiaost och paprika på....mmmm.
Ikväll var Ideon på sydnytt, chefen blev den nya tv-stjärnan och de visade bilder på vårt nya coola 19 våningars hus som ska bli nästa skånska landmärke, ska byggas på högsta punkten i Lund. Det ska bli skithäftigt..om två år är det färdigt.
dagliga frukosten.
killarna jobbar hårt på helgen.
en golfrunda hann vi också med på vår slappehelg.
titta vad fina oopsisar, jättegoda var de.

Ledig lördag

Guud va skönt, fast vädret kunde vara bättre.
Igår spelades det på en 75 års fest mitt ute i skobygden på Österlen. En massa väntan blev det men till slut lite dans.
Idag blir det kanske lite halsband och kanske lite släktforskning som jag inte gjort på länge. Är det någon som vill hitta lite släkt så säg gärna till, alltid kul att söka på andras grenar också.
Hoppas på en golfrunda men det är inte säkert, beror på vädret.
aj, aj, aj va det gjorde ont i fötterna efter många timmars stående jobb.
Här har ni järngänget, family three kanske vi ska kalla oss....
Ja vad ska man hitta på i pauserna, Tanya tyckte att vi skulle äta dessert...
slappar på rummet som var dedikerat till oss..

Känner mig nöjd

Jag klarade mig igenom det första aerobics passet igår efter att inte ha tränat sen vecka 6 när jag skadade mitt knä. Två gånger vred jag till knäet litegrann så det gjorde lite ont men annars gick det helt ok.


På måndag är det ett nytt pass och på Onsdag smäller det, då ska jag på mitt första Zumba pass, ska nog träna lite Zumba hemma först. Det ska bli skitroligt..


mannen lagade chili con carne igår, lite kolhydrater i var bra för att jag tränat, jag ligger fortfarande på mina 73 kilo och med det är jag nöjd för tillfället, mitt mål är 65 kg. Vi får väl se om det kan gå vägen.



idag är det dags för jobb, lilla Tanya ska med och sjunga idag, hon har fått lite abstinens nu över sommaren.

fotboll

är det enda som går på vår Tv nu om dagarna. Champions Leage, damernas VM-kval, herrarnas EM-kval och naturligtvis Premiere Leage. Man äter, andas och pratar bara fotboll. Vid det här laget känns det som man är expert.



Tittade på damernas 5-1 match igår och två olika champions leage matcher, lag som jag aldrig skulle tittat på i vanliga fall. Hoppas man kommer ut ur detta lite mer lärd eller nåt??!!


Inget gjort idag heller

Jag lovade mig själv att inte sjunka ner i soffan när jag kom hem, ändå gör jag detta med en ursäkt att titta på damernas vm-kval match, jag sov genom alla fem målen, det enda målet jag såg var motståndarna. Ja ja får väl trösta mig med att de vann iaf.

Matlagning stod på schemat som vanligt och idag är det ju den dagen, då alla pengarna man arbetat hårt för bara försvinner in på en massa andras konto....vad ska man trösta sig med nu när jag inte får äta något gott sött och klibbigt..??

Godmorgon allihopa

Satt och tittade på valdebatten igår, Vilken bra finansminister vi har, han var lugn, svarade med raka bra svar och gick inte till attack mot de andra partierna. Hon bruden som satt för miljöpartiet var ju bara en arg tanta, jag tror inte att det är bra för partiets röster att framstå som en gnällig kärring, det finns det tillräckligt av ute i verkliga livet. 


hon i blå tunika bör nog gå en kurs där man lär sig att inte vara arg på alla i livet.

kräftis

Jag fick äta kräftor två dagar i helgen, såå gott. På fredagen hade vi After Work på golfklubben och vi roade folket litegrann, Räkfrossa med inslag av kräftor bjöds det på. Gott.
På lördagen var det kräftskiva och jag tanka i mig ett helt paket själv + några kräftor av bordsgrannen....hmmm. Är galet förälskad i skaldjur, kan inte hjälpa det.
Här kränger jag så min man blev helt chockad..
Det bjöds på drinkar också, jag njöt.

Musik av alla de slag

Var ju tvungen att åka in en dag till Malmöfestivalen, det är ju allt tradition. När jag tittade i tidningen och såg att Amanda jensen skulle uppträda ja då var det ingen chans att jag skulle missa det.

Igår åkte jag då in i regn och rusk, kvällen började med Nisse Hellberg på stortorget, underbar bluesrock på skånska med härlig kontrabas bakom.



efter honom gick jag med min kollega Maria till hedmanska gården och lyssnade på stand up som tolkade Jakop Hellmans texter. En komiker tolkade och efteråt spelade jakop låten, hur coolt som helst och väldigt intimt och roligt.



Mitt i detta mysiga så var jag ju tvungen att springa iväg för att se den som jag kom hit för att se, Amanda Jensen, du spröda lilla flicka med den coolaste rösten jag har hört på länge.






Ni som inte var där, gå ocg titta på henne någon annanstans för du får en väldigt underhållande, annorlunda och helt fantastisk föreställning. 

Fredag är underbart

Jag tror nog fredagen är min favoritdag, det är alltid kul att arbeta en fredag för alla människor är så glada och förväntansfulla så stämningen på arbetsplatsen blir så bra. Sen är man ju också ledig i två dagar och bara det blir man ju glad av.


Eagel

För er som inte vet vad det är kommer en förklaring här: På ett hål där du ska slå i bollen i koppen på 4 slag för att få par slår man i den på 2 slag. Och det gjorde jag idag, helt makalöst. 6 poäng fick jag för det... På de 9 hålen jag spelade fick jag 24 poäng, för att gå på sitt handicap ska man ha 18 poäng, fast har du mer är det bättre.

löjlig kommentar

Lisa Magnusson svarar på Bert Karlssons kommentar om att svenska unga är för lata för att ta skitjobb, istället tar vi in folk från Asien. Lisa tycker visst att svenskar är för fint folk för att göra sådant arbete, det gjorde väl alla 70-talister, iallafall jag och det var inte mer slavarbete än annat stressigt jobb. Jag tror att Lisa Magnusson har fått en hel del serverat på ett silverfat. Hon kanske ska pröva ett sådant arbete, man mår faktiskt rätt bra av kroppsarbete... 





höst

Solen skiner men det är kallt. Tur att man jobbar....
Måste bara skicka med en underbar länk till en helt underbar sångerska: Beth Hart.

http://www.youtube.com/watch?v=SrZw8RToN2Y


Bloggare

Jag håller just nu på att fixa till min blogg så den syns på lite fler ställen. Har också skaffat mig en annons, nu ska jag bara snygga till den också.
köttfärslåda blev det idag. Underbart gott.
  • Köttfärsås med tomatpuré, kryddor, vitlök, gorgonzolaost och vispgrädde
  • fyll smörad form med skivad svamp underst, lite hackad zuccini
  • häll över färsen
  • riv en stark ost och lägg över
  • 200 grader i ugn i ca 10 minuter eller till osten smällt.
jag skulle tvätta idag var det men det glömde jag mitt i mitt matlagande och även bloggande.. Tja det får bli imorgon.
Ingen mc körning idag heller eftersom regnet bara öser ner, jaha sommaren är helt klart över.

mätt och belåten

jag har lagat mina goda fetaostbiffar, de kan jag nog leva på hela veckan för de är såååå goda.
Mannen jobbar länge och jag har röjt lite härhemma med countrykanalen på hög volym.
så här bra utsikt har jag på regnet som bara faller hela dagen, idag störtade det ner under hela arbetstiden, bådar inte gott för golfbanan, men för gräsmattan är det bra.
Denna insändaren på fejan idag gjorde mig så sjukt glad att jag knappt kan hålla mig.
Jag ser så mycket fram emot att gå och se dem live, sjukt bra sångare har dem..
här sitter jag framför min dator och jobbar mig fyrkantig i ögonen. Min tillfälliga arbetsplats gör att jag får använda väggen som förråd av viktiga papper. Inte så snyggt men allt för att jag ska få sitta där jag gör.
Förhoppningsvis ska vi snart ha nya lokaler och en ny stor butik, det ska bli riktigt spännande.

söndag och helgen slut

vad har jag gjort?? ingenting! Det var så skönt att känna att man var på fest på fredagen och när man vaknade på lördagen så hade man hela helgen framför sig.
Tyvärr kunde man inte riktigt njuta av lördagen eftersom regnet bara öste ner. Söndagen blev också förstörd eftersom golfbanan var stängd på grund av vatten förstörelse.... kan man bli argare??? Nu lider jag då av fruktansvärd ångest och dåligt samvete för att jag inte gjort något alls.


Innerst inne skyller jag lite av mitt dåliga samvete på mamma för det finns ingen rastlösare människa jag känner som alltid har ork och kraft att göra något, jag är precis som henne på nästan allt förutom orken......Rastlösheten har jag men inte orken, taskigt läge tycker jag, kunde hon inte rubba av sig lite av den på mig???

kamera

tjohooo, vi ska kanske köpa ut en systemkamera från mannens jobb, jag ska gå fotokurs och försöka mig på att fixa bilder i photoshop, det ska bli såå kul.

Idag vägde jag mig, jag har på 12 dagar gått ner från 77 kg till 73kg. Tja nöjd är jag eftersom jag drack en hel del rödvin igår...

dagen efter

festen igår var kul, invigning av Punishers nya bar, jättesnyggt blev det och alla var lika trevliga som vanligt. Duktiga jag höll mig till rödvin och lite jordnötter till snacks. Jag tog en hamburgare för det var vad som bjöds på, men ärligt talat så var jag inte ens sugen, jag känner att det lilla övertrampet i dieten är överkomligt. Idag tillbaka till verkligheten, tradigt väder som gör att man inte riktigt kan hitta på något, jag tänkte kanske åka och shoppa men vill inte riktigt köra ännu, så det blir soffan framför tv:n.
Lilleman hade nog en hård kväll för han sover fortfarande, de andra två familjemedlemmarna är inte hemma, kommer väl lagom till kvällsmaten kan jag tänka.
Skönt att ha hela helgen framför sig, det är rätt gött med fest på fredagar..
Redo för fest, tjohooo.
Den nya fina baren, Anders bartendrar och Lisa & Hampus är törstiga kunder.
Girlpower, here we go....

tillbaka

Nu ska jag försöka vara lite bättre på bloggen, har faktiskt inte orkat bry mig riktigt. Tredje veckan på jobbet snart klar. Det är på g att hända en hel del förändringar på jobb och jag älskar förändringar, då känns det liksom att man lever och livet varierar sig. Syrran och jag sjöng på ett litet jättmysigt bröllop i helgen, hemma i trädgården var festen och vädret var enastående underbart. mannen hade inte haft lika bra väder på festivalen i Stockholm, det hade regnat hela dagen och de var genomvåta.
Vikten står på 75 kg, nu litar jag ju inte på min våg hemma precis, måste köpa en ny. Två veckor har resulterat i två kilo ner, kanske inte så mycket men min mage mår så mycket bättre och mina sockerfall är minne blott.
Golfen går lite framåt, bytt grepp och lite i svingen, nu ska jag bara lära mig att det är så det ska vara...hmmm.
underbar vy på Svaneholms slott.
jag och Mogge
jag i en trädgård i Bjärred..

Trött

Jag känner mig som den tröttaste människan på denna jord....Ända sen jag började jobba har jag ingen energi till något. Jag är jättetrött på jobb och jättetrött hemma. Idag gick vi faktiskt ut och spelade en 18 håls runda golf, det gick skitkasst och jag var helt slut när jag kom hem. Måste börja träna nu så jag får upp konditionen och inte somnar i soffan varenda dag. Bläääää!

Imorgon smäller det.

Då börjar mannen och jag på LCHF kost. Nu ska det minsann hända något och vi ska bara äta gottigottgott. Store killen har nu åkt på semester, klockan 02.00 inatt åker lilleman iväg till samma ställe som storebror. ha en härlig semester killar!
I helgen var det grillkväll hos kompisar och bröllopsspelning på lördagen, idag hann vi med en 18-håls runda. Jag känner att jag är på gång nu med golfen. Ska försöka gå ut en kväll i veckan också.

RSS 2.0