hoppla

Vad hände, jo jag råkade ut för total nyhetstorka efter min totala trötthet, farligt nära väggen där men gud så trög man är när man väl sitter i den situationen. Hade aldrig trott det var möjligt för min del, trodde jag hade det starkaste psyket man kan ha. Jag tycker inte om att faktiskt vara så vek i sinnet, det är för mig pinsamt...
Men nu har jag köpt min iphone och blev helt plötsligt lättare till sinnet..
Ingen bild idag för denna blogg.se är så jävla slött att det inte går att ladda upp bilder, börjar fundera på att byta bloggställe.....

Sjuk!

Jag är sjuk, eller sjuk & sjuk, feber. Annars mår jag prima och vill ju naturligtvis göra allt som vanligt som att jobba tex, men nu får jag faktiskt ge mig och åka hem från jobb. Måndag och Tisdag har jag delat kontor med Bella, se nedan, visst är hon bara för söt. Annars har jag bara legat hemma efter jobb och försökt mig till att bli lite frisk. Så tyck nu synd om mig allihopa för de flesta vet att jag inte njuter av att vara sjuk och hemma i soffan.


Bella tösen som är världens snällaste Rottweiler.

snart jul

ja det är det och gud vad mycket man ska hinna innan dess. Igår var vi hemma hos Tommy & Kattis och tittade på bilder från deras Krakow resa, pizza i glada väners lag bäddar för en trevlig lördag. De hade köpt en lite kisekatt "Helig Birma" och jag var såld direkt.
Titta så söt, detta är då inte katten vi kelade med igår men sååå söta de är.
Några år till sen blir det förhoppningsvis en katt, kan inte leva utan djur.

aj min gom

Känns som en förkylning är på gång, tradigt!!!! Skulle ta sovmorgon idag men Malena hade ju glömt att en kompis skulle åka med till jobb, så det var bara att pallra sig upp ändå. Får ta en liten napp på soffan kanske.. Torsdag och snart är helgen här igen!! Sitter här med min tekopp och tänker på vad jag ska hugga in i först, man har ju en hög som behöver minskas.. Tanya, saknar åsså dig en massa. Snart ska jag köpa mig en Iphone så jag är med i vår applecommunity därhemma, känner mig lite utanför just nu med min K810 i som jag svär över.


Ny bild från jobb, nöjd faktiskt.


tralala

Nu har jag lagat mat och läst ut boken jag lånade av mamma i söndags och jag tänkte faktiskt sätta mig och släktforska lite tror jag. Det blev kottlett med bea sås och ugnstekt potatis, riktig "karramad". Har suttit inlåst i ett konferensrum hela dagen och försökt vara kreativ, rent slut i huvet är jag nu. annars inget nytt, tradigt väder ute, mörkt, kallt ja det är helt enkelt inte så positiva vibbar just nu. Alex och mannen slappar i soffan och tittar på Batman. Jörgen var ute och rumlade igår med jobb och landade i sängen halv tre inatt....uschjamej vad trött jag hade varit..
Matlagning i full gång, här kör vi med halvfabrikat och inget fjantande hemlagat inte!
Såhär ser vår värmebrännare ut efter flera dagars storm och flera fall i golvet, och vad gjorde jag därute då??
jo jag rökte naturligtvis, har forfarande inte slutat med detta, fyyyyyy på fingrarna..

Fars dag

Idag har lamporna kommit upp i köket, äntligen!!!! Har firat fars dag hemma hos pappsi och mammsi i Höör, det var ett tag sedan man var där, blir inte så ofta nu när vi inte byter Chess varje vecka, lite trist.
För en vecka sedan var vi på 80 års kalas för min Gudfar (pappas bror) i Trellehulla (min kollega har lärt mig det ortsnamnet). Träffade kusiner som man inte träffat på 25 år, pinsamt nog kände man inte ens igen vissa och det var inte bara jag........Ensamma mamman är slut och alla utom en träffades av Amors pilar, såååå gulligt. Reza övertygar fortfarande i Idol och Olas Lundakör var helt klart bäst i körslaget. Ja denna helgen hängde jag med för vi har varit hemma och obokade hela helgen, skit gött faktiskt!!
Min underbara och snälla pappa.
Våra snygga och coola lampor....

Trött

Jag är trött, bakis och vill bara gosa i soffan, men man måste ta sig i kragen och springa vidare för vi ska fira gudfar/farbrors 80 års dag. Inte dålig ålder att komma till tycker jag. Vi hade en trevlig middag hemma igår med tre andra par, bla killarnas mamma och plastpappa. Alex var iväg på maskerad och Sebbe på annat kalas. De var en festandets dag helt enkelt. Happy halloween.

RSS 2.0