Testat och klart

Nu har vi fått tältet, vilket kabrak och asa på, jag tog emot det på jobb och lastade in det i bilen helt själv, tusan vad stark jag är..... När jag kom hem så lagade jag en god kycklinggryta och sen föste jag ut hela familjen i trädgården och så testade vi att sätta upp tältet. Att fälla upp hela ställningen och takduken tog exakt 10 minuter, sen ska man bara fästa på sidoväggarna, hur smidigt som helst.
Nu ska det planeras lite mer detaljer om studenten, vem som ska köra lilleman hem och vilken tid alla gäster ska komma. När ska maten hämtas och när ska porslinet hämtas osv. Ja mycket som ska tänkas på när man har det här hemma.

jaaaaaaaaaaaaa

Åter igen så kan man säga att rätt låt vann, faaan va bra den är och jag satte den nästan med Danmark på fjärde plats, jag trodde att den skulle komma trea. jaja man kan inte sätta allt, nu ska jag bara hitta en överraskning till den som vann på jobb.
klockan är mycket, kanske dags för sängen....

shopping

Igår shoppade jag villt, en kaffekokare, smörgåsgrill, eltandborste, present till mamma och en tunika på Indiska, se nedan.. ibland behöver man shoppa loss lite. Oh ja jag handlade tre filmer också varav jag tittade på två stycken igår kväll. Mannen var och festade i Köpenhamn och jag hade soffan för mig själv.
Ikväll är det tv som gäller med godis och gott att dricka, kanske lite vin för att festa till det lite extra. Har varit lite i trädgården idag men annars har det varit lugnt, läst en bok som jag köpte på tradera.
blommigt och somrigt.

Jaha

Sverige kom inte med, något jag anade innan, men Turkiet är vidare och två andra svenska låtar: Danmark och Norge så vi får väl heja på dem. Jag hejar dock på Tyskland för den är sjutusan den allra bästa låten av alla.
Ikväll har jag klippt gräset, tvättar fönster, plockat undan och städat, lite kreativitet hanns också med så två armband har kommit till. Duktiga jag!!!!
Imorgon är det fredag och då ska jag bara ta det lugnt, på lördag blir det nog en tur till Väla för att leta smycken till en viss händelse.....Lördag kväll ska min man och jag mysa med god mat, godis, vin och eurovision song contest...
Syrran väntar in brudparet i kyrkan på bröllopet i lördags
Lite champagne ute i det sköna vädret gotta vi oss med.
Mina två nya armband
snygge armbandet på...

Betalt

Ja det som ska betalas är nu betalt. Vi har just beställt ett tält till studenten, skitsmart tält som kan användas till händelser framåt i tiden också. Den har dragspelsfunktion och ska vara lätt att fälla upp och ta ner....vi får väl se om det blir en Ikea montering med mycket skrik och förbannelse.
Smart va?? Nu ska vi bara hoppas på att delarna kommer innan den 11 Juni för då jäklar måste det stå uppe.
Sjukgymnasten gav mig bra betyg idag, det går snabbt framåt och alla övningar kändes jättebra idag. Jag ska stå och träna sving här hemma som en övning så att knäet vänjer sig vid just de vridningarna. Kan se lite roligt ut, eller blir jag bara fantastiskt bra på att svinga mina golfklubbor. haha.!!

ahhhhh

lika trött idag, somnade på soffan när jag kom hem ifrån jobb, jag skulle egentligen satt mig in i något men så blev det inte. Imorgon ska jag få sitta i Beta och jobba med mr R för att våra register ska bli rätt. Jag har knappt några möten inbokade denna vecka så det blir rensning, organiserande och städning som gäller. Vi får väl se om det håller......hmm.
Sitter här nu och funderar på om jag ska laga mat, vilket jag inte vill.Det får nog bli mackor idag, bådar inte gott för kroppsvikten. Är trött på att vara duktig, vilket händer ibland. Sen får man skärpa till sig och ta sig i kragen och sätta igång igen. Just nu tänker jag på en läcker efterrätt......

trött

Det är söndag och min kropp känner sig totalt misshandlad efter två dagars spelningar. Jag har ingen röst kvar och vill bara gå och lägga mig för att sova i en vecka. Nästa helg är jag ledig, helt ledig och då ska jag bara njuta av eurovision song contest. Jag vill att Tyskland ska vinna.
lena_meyer-landrut_tyskland
Killarna kom precis hem efter en golfrunda i Malmö, min golfsäsong har ju då inte börjat ännu eftersom mitt knä inte riktigt vill bli bra.....Syrran vill att jag ska gå med en skena och jag börjar undra om jag inte ska det för jag råkar ut för nya olyckor hela tiden, jag håller fast vid att jag är inte bra på att vara skadad....

Oh what a wonderful day!!!!!

Vilken dag, kanon sommardag. hett var det allt att jobba inomhus, man blev lite snurrig framåt eftermiddagen. hemåt drog jag och hämtade lilleman vid tåget, shoppade mat och sedan tog vi en runda övningskörning med min snygga sportbil. Vår uppfart är perfekt att träna stillastående utan broms hihi.
Lilleman lagade mat medan jag solade på altanen. Nedan kan ni se vad vi hade tänkt att sätta upp på halva vår altan, vi köpte ju en markis för två år sedan som höll i två månader och sen gick armarna sönder, de tyckte att det var vinden så den skulle inte gå på garantin. Vi har nu beslutat att ordna något annat. Så handla aldrig på "Markis & Persienn fabriken" i Lund, skitföretag.....rent ut sagt.
Nu ska det organiseras lite efter bloggandet och en cigg i det vackra vädret.
så här skönt hade jag det idag..
kanske inte i rött utan grått tror jag. Sen hänger man något sorts tyg för solen.

våren är här.

Vilken tur jag hade till jobb idag, man kunde riktigt lukta rapsen i sin fulla blom och vinden var riktigt ljummen. Våren är äntligen här, iaf för några dagar innan det blir kallt igen..


Jag känner mig enormt duktig efter gårdagens städning så nu tänkte jag vara lika duktig på jobb idag, mycket som ska göras. Njut nu av mina fina bilder på min underbara "Bettan"


Min snygga utstyrsel sä här kvart över sju på morgonen.


Också har vi snygga "Bettan" då, visst är hon fin.


Duktiga flicka!!

Jag har varit jätteduktig idag. Upplärning i växeln av vår nya praktikant, lite eget jobb efter det. Hann iof inte så mycket av vad jag skulle göra men litegrann. Jag ska nu för första gången göra en kravspec, det är ett mastodont jobb och jag vet inte ännu om jag klarar det själv, men det är väl bara att testa.
Fick en jätteklapp på axeln idag av en person som tyckte att jag hade hjälpt dem fantastiskt mycket och hon skulle formellt skriva till min chef så att man fick veta hur duktig jag var, ja tänkte jag det är väl ett bra läge inför lönesamtalet...hihi. Detta kommer jag att leva på i en vecka nu, underbart att göra människor glada.
Efter jobb gick R, A och jag på en testvisning av Hipp Hipp, tyvärr inte så roligt som vi hade hoppats på men det var kul att få vara med och tycka till. Hemma lagade snyggingen middag och jag gav mig på en enorm storstädning av badrummet, nu är det sååå fint..
Nu ska det surfas lite och sen är det raka vägen till sängen för att sova gott och vara utvilad till imorgon då vi tar en tur till jobb på snygga Bettan..
Se som det glänser överallt....

Trött i ögat!

Jag sov inte mycket inatt, naturligtvis gick jag och la mig sent och så hade jag sovit lite i badkaret innan. Jobbig helg har det varit och ännu en kommer snart!! Idag hade jag upplärning i växeln, smart med min kassa röst!!! Imorgon ska hon få sköta allt själv så behöver inte jag prata så mycket, hihihi...
Har varit ute på tradera och lagt lite bud, bla på en jättefin klänning som jag har haft ögonen på innan, hoppas bara jag vinner den och att den passar. Idag skickade jag alla mina paket som jag har sålt, kul, ska lägga upp lite mer som jag ska sälja..
Nu orkar jag inte mer för sängen kallar extra tidigt idag...
Gonatt

vilken helg

Min röst är helt kass, jag är dock helt förundrad att jag verkligen klarade av att sjunga två kvällar efter varandra när jag redan innan kände att min röst inte var helt OK. Igår var det en fest som jag och F underhöll på och det var trevligt, lite hemmafolk var där som man kände, det är alltid kul. På fredag ser jag fram emot after work spelningen sys och jag har, den också på hemmaplan och jag lär känna de flesta som är där. Spännande!!
Idag är det sofflocket som gäller, iaf för mannen för det blev hårt på festen igår. Jag kom dit efter spelningen och jag fick vara där en timme sen var det dags och nanna kudden.
Nu har alla mina sälj gått ut på Tradera, jag fick sålt tre jackor och en skjorta, coolt. Man lär sig av misstagen man gör i början, nu tänkte jag börja sälja av en del böcker jag har.
Foto från bordershop, visst är bilen fin, innehållet ger jag inte mycket för..
Så här gullig är lilleman när han är på mitt jobb. Han ser riktigt professionell ut!!

Tillbaka

Nu är jag här, har precis kommit hem från en spelning i HB. Jättemycket folk kom ikväll och några kända ansikte dök överraskande upp, alltid trevligt. För första gången körde vi "Walking in Memphis", jag bara älskar den låten men det gick inte bra, måste lyssna in mig på mellantakterna så man vet när man ska komma in, den är inte alltid så självklar, faktiskt lite lurig.... Det var iaf en väldigt trevlig kväll.
Igår var vi och handlade plantor som jag sedan planterade medan min man klippte gräset. På kvällen var vi bortbjudna på lite grillmys med vänner. Vi bor i samma by men tröga är vi på att träffas, sker kanske en gång om året. jag tror det är för att vi är alltid väldigt uppbokade, men nu passade bra. Det tråkiga var ju att jag skulle upp och jobba idag, så jag hamnade äntligen i säng 01.30 och gick upp kl. 08.00, arbetade till 15.00 och körde sen hem.
På hemvägen hämtade jag upp mina tupperware saker som jag köpt för dyra pengar. Hem och nannade kudden en och en halv timme och sen upp och göra mig iordning för att fara iväg till spelningen. Nu är det iaf helg och imorgon blir det förhoppningsvis lite hojande in till Roddarna i LA.
Min snygga plantering med murgröna och .....en.....ja vad det nu var.
Min japanska lönnbuske, så fin den är..
Framsidan mot gatan ser nu ut såhär.
Baksidan vid entrén ser nu ut såhär.

uppbokad

hela veckans kvällar är uppbokade, utom söndag, helt otroligt. Ikväll var det lite kalas för syster yster som fyller år imorgon. Vi gick igenom lite låtar som vi ska sjunga på ett bröllop nästa lördag och lite andra roliga bestyr. Innan jag körde hem packade S en påse med några tomat & Physalisplantor som jag fick med mig hem, förstår inte hur jag ska kunna hålla dem vid liv...jaja får väl försöka.
Imorgon blir det träning eller genomgång med min gamla keybordist, vi ska spela tillsammans för första gången på 12 år, herregud va tiden går sen man sjöng i Valhalla...haha lite roligt faktiskt. Vi ska spela på ett bröllop, ska bli mäkta intressant.
Har förberett mig för att köra plattat hår imorgon.

Måndag

hade egentligen inte någon lust att blogga idag men mannen ville titta på roast på berns och det ville inte jag så nu är jag här. Idag har jag lagat GI mat, Fjärilskotlett med champinjoner och lök till mannen och fisksoppa till mig. Imorgon blir det keso med avocado till frukost och soppa till lunch.
Har varit inne på Ellos idag, har faktiskt inte varit där på länge. Just nu har jag fastnat på väskor. jag fick ju en ny esprit väska i födelsedagspresent, nu har jag hittat en till, skitsnygg är den.
coolaste jackan jag nånsin sett....
detta linnet skulle jag kunna tänka mig....mums.

vädret

när ska det bli sommar och varmt väder? Vi är i maj och det är fortfarande under 10 grader ute, trist så det räcker faktiskt. Idag har mamma & pappa kommit på besök och gett mig min present från dem och syrran med familj. En jättefin klänning, se nedan.
Annars har det varit en lugn dag, jag har städat lite och tvättat fönster (skittråkigt) men det måste ju göras.
Jag har ju också suttit på tradera och faktiskt lagt vinstbudet på två stycken budgivningar med en massa delar till halsband i silver. Har också lagt bud på zumba paketet som jag vill ha (träningsdvd från TV-shop), vi får väl se hur det går med det.
min fina klänning, Lilleman ville också vara med på ett hörn.
Grekland förra året, så här varmt och skönt vill jag ha det nu!!!

Jag är fast

för "The Baseballs". Det är bra att ha ungdomar som introducerar en i helt fantastisk musik. Jag som är en 60-tals älskare har precis upptäckt detta bandet som gör om hitlåtar till 60-tals hillbilly musik. Underbart och helt skitbra....
Gpå in på länken och lyssna på en cool version av Umbrella, så här bra har den aldrig varit. Umbrella

Tradera

Jag är nu aktiv säljare på Tradera, jag har lagt upp lite kläder och några prylar. Tex. denna Flyjumper.
Present till lilleman en gång i tiden men inte intressant. Igår firade min familj mig med pompa och ståt i sängen. Det blev frukost på sängen och paketer. Två av presenterna visar jag nedan.
Efter att ha jobbat hela dagen och blivit firad som sören på fejan åkte vi bussen in till Landskrona och gick på Inferno och åt middag. Två rätters god mat och till det gott vin.
Har nu bokat in syrran och mig på After Work på golfklubben, kom dit vetja!! Den 21/5, tacobuffé. Gott gottigott gott.
Underbart vin vinkaraff
Fantastiskt fin vit handväska från Esprit. Jag är impad....

melodifestival

snart är det dags för eurovision song contest 2010. Lovely! Har precis suttit och lyssnat igenom alla låtar i semifinal 1, jätteroligt att höra alla artisters kommentarer och smak på dessa låtar och framträdande.
Helt klart är Lettland bäst och sen Albanien. Inte världens bästa låtar men vi hoppas det kommer bättre.
Har faktiskt smyglyssnat på Norge och Danmark också, helt klart okej. Kan nog bli en vinst till Danmark i år faktiskt.

skit

en tradig händelse på dansgolvet på valborg har gjort att min skada på korsbandet har blivit värre, nu är det alltså back to basic. Inga powerwalks, ingen träning förutom fyra knäövningar och voltaren i en vecka. Man kan ju inte bli annat än pissed förbannad. Varför händer detta mig, jag är inte bra på att vara skadad.....
Ikväll var det lillemans tur att laga mat, grillad kyckling och sallad blev det på menyn, jättegott. efter maten kom symaskinen fram ut garderoben, enbart för att laga kläder, inget annat... Lite Greys anatomy och nu en stund vid datorn.
Bois gjorde inte vad de skulle idag, 1-1 kasst värre. Det lutar mot mitten av tabellen igen känns det som, trist!! Storgrabben var med i Götet och tittade, han sågs i tv-rutan av oss i soffan. Mannen är på smakfestival på Möllan i Malmö, man går runt på alla restauranger och smakar av mat av alla de olika slag.

tränat

jag klappar mig på axeln och säger du é allt duktig Malena. Efter en hård och stressig dag på jobb kom jag hem och slappade lite i soffan, när mannen och lilleman kom hem höll jag på att somna, ajaj. Upp for jag från soffan, klädde om och gjorde mina knäövningar och några andra också och vips så är jag pigg igen.
Snart blir det middag som mannen har så duktigt gjort, vi har ju uppdelad vecka. Alla tar vars en dag i veckan och lagar något vi inte brukar äta. Detta är en helt underbar idé tycker jag för alla verkar tycka det är roligare när man får handla själv och göra allt efter ett recept.

stökig dag

jag älskar ordning, ändå lyckas jag aldrig ha det någonstans. På jobbet ligger alla papper överallt, jag städar men efter en dag är det likadant igen. Hemma ligger allt runt omkring, utspritt på varje ledig yta, papper har ett fantastisk sätt att dra sig till mig som en magnet. Tidningar ska vi inte snacka om....
Väl hemma lagade äldsta junioren mat, korvgryta stod det på menyn, mycket gott tillsammans med en stor sallad och inga kolhydrater, duktiga mig.....Innan maten hann jag träna lite på mina övningar och lite crosstrainer. Efter maten la jag mig i ett bad med en bok och nu är det dags för sängen.
Mysig dag.
röran på jobb....detta är bara ena sidan av skrivbordet..

Härlig söndag

Idag masade jag mig upp ur sängen 8.30, fantastiskt av mig får man säga. Ute bjöds det på solsken och härligt väder. Fint väder betyder Cherity runda med HOGS/Malmö. Vi tog ut våra hojar och körde iväg till Malmö, där betalade man 60 kr / hjälm, fick en färdbeskrivning och en tipsrundalapp. Sen bar det iväg på en massa underbara kringeli kroka vägar. Man stannade till på några pitstops och tanka mat och svarade på frågor. Efter 8 mil var vi tillbaka i Malmö igen och lämnade in våra lappar och tittade på en kille som gjorde konster på en moped.
Resten av dagen har det blivit utrensning av garderoben, helt otroligt vad det är svårt att kasta kläder.....men vad gör man inte för att få plats med mera...haha
mannen vid våra änglar..
en cool kille och hans moped..

1 maj

Idag bara hemma och inte göra något, vi hade en mycket trevlig valborg på golfklubben, mat och dans till 50/50. Tyvärr hände något med mitt knä när jag dansade och nu har jag lika ont som när jag halkade i backen. Jag blir bara så trött, jag tror jag skadade mig igen och jag går mycket dåligt på benet just nu.
Knäet är svullet igen och antagligen är där en ny inflammation. Det blir nog ett extra besök till sjukgymnasten på måndag....
Detta kan då innebära att min golfsäsong försvann ut genom fönstret, likaså att börja träna aerobic.
Hur kul är detta på en skala från 1-10.???
ingen eld blev det i år heller...

RSS 2.0