helgtripp avklarad!!

Nu har vi varit en runda i Varberg, en underbar sommarstad om man verkligen tar sig tid att titta runt och uppskatta staden. Första kvällen var vi på krogen och lyssnade på partybandet "Rydell & Quick", de spelar nästan bara hårdrock och tjejen som körar spelar också barytonsax, coolare tjej får man leta efter.
Kan ju säga att killarna dreglar rätt rejält när de ser henne........vissa delar håller näst intill på att trilla ut...men men men, hon är fantastiskt duktig musiker och få ljud i ett sådant instrument är ta mig sören inte lätt.
samlade i trädgården hos oss för att börja vår resa.
Jag kör först och samtidigt försöker jag ta ett foto, Lisa är bakom mig..
På vandrarhemmets uteplats satt vi i stort sett hela tiden....
Sur för att lördag kväll ville alla utom jag gå och lägga sig klockan 23.00. Min sista kväll innan jobb.....

Pärlan

Nu är den tvättad och putsad och rubbad....vi ska nämligen ta en tur i helgen och då måste den vara fin och glänsande, även om den måste tvättas på nytt när vi kommer hem igen. Jaja, det är vardagen för en mc-brud!!!
Mannen spelar sin dröms golf, han har sänkt sig två gånger denna säsongen, från 18.2 till 14.??. Inte dåligt och ovanpå allt så går han ut två dagar efter sin stora sänkning och spelar på 35 poäng, hur kan det gå till..????
Jag slavar på mitt handicap 28,2 och inget stämmer, fungerar eller lyckas. Jag är en misslyckad golfare, det hjälper ju inte heller att jag har enorma krav på att jag ska vara bäst på denna sporten...hmpf..
Bio med sys och fru ikväll, äntligen fick jag se Sex & the city 2 och jag skiter fullständigt vad alla andra säger men jag tyckte den var kanonbra. Jag älskar dessa fyra brudarna som är alla lite korkade och skruvade på sitt eget lilla sett.
se som pärlan blänker i solen.
Är jag cool eller vad säger ni?? putsar för fullt...
Mannen tvingade mig att lägga upp denna, hans vinstrunda......

Söndag

Nu är karnevalen över och sista veckan av semester ska börjas. Nu gäller det att ta vara på dagarna. Igår körde jag hoj in till stan och lyssnade på Mats Ronander som körde blues för hela slanten och till slut Danne Stråhed som fick hela torget att dansa. Jag var rent perflex när jag ser 18 åringar sjunga med i hans texter, alla bara älskar honom. Coolt tycker jag.
Idag har vi slappat hela dagen men avslutade den med en 18 hålsrunda golf. Det gick då inget vidare för mig men jag kämpar på i den fördömda djungeln av perfekta och dåliga slag. Hade varit kul att sluta gå tillbaka till ruta ett varenda runda.

Torsdag

och dagarna bara svävar förbi, semestern har nu gått halvvägs och jag har lite ångest för att börja jobba snart.
Igår satt vi i parken i Lund och snackade och lyssnade på lite musik, jättemysigt var det. Jag ¨åt en hel påse med jordnötsbågar, mådde lite lätt illa efteråt...
Idag börjar karnevalen i Landskrona och vi ska in en kort runda för att lyssna på Andreas Johnsson, imorgon blir det lite mer fest..
hela gänget på picknick.
Lilleman med leksak från Tosselilla.

semester och shopping...

Idag har varit shopping dag. Vi har kört över halva skåne efter utemöbler, i Staffanstorp hittade vi vad vi sökte på Hulténs. Jättenöjd är jag, eller vi...
Killarna kom idag och vi grillade, åt gott och avslutade kvällen med ett spel gin rummie, trevlig avslutning på en varm och härlig semesterdag.
Hurra, hurra till syrran som vann some money idag.
visst blev det fint....
aj, aj, varma kryddburkar...
såhär gött har jag det på semestern.
är det fler än mig som ser den arga gubben i himlen??

1:a veckan av semestern klar!

Vi har faktiskt gjort något varenda dag, vilket är skönt tycker jag annars klättrar jag på väggarna.
Vår första dag på semestern seglade vi/körde motorbåt med kompisar över till Helsingör. Jag brände mig totalt eftersom jag knappt varit ute i solen alls.
Här kör killarna båten med fötterna för de behövde lite vind i håret..
L & jag sitter och gottar oss i solen.
På vägen hem bytte vi sida och ledde vägen helt enkelt. Vattnet den dagen var helt stilla knappt någon vind alls, tur att det var en motorbåt för annars hade vi aldrig kommit hem.
Vi stannade utanför Ven så jag  & L fick bada lite, kallt och svalkande var det iaf.
Här är en bild på vinnaren i Månsson mästerskapet i golf på Öresunds golfklubb.
Vi hoppas hinna med en runda på Lunds GK i år för revanch.
Nu har jag fått igång mina slag igen så akta er för here I come......
En runda till Båstad, mannen och jag på våra fina hojar hann vi också med, vi satt på "Peppes Bodega" och tittade på alla "brats" som drack rosé vin för att verka unga, snygga och rika. hahahaha....
Och där kommer vi i våra mc-kläder....undrar vem som var coolast???
En liten runda till Degerberga marknad med nästan hela gänget. En liten paus i Eslöv för påfyllning av vätska, tusan vad varmt det var den dagen.
Igår låg vi på sanddynorna utanför Järavallen och badade, det var en bit att gå innan man kom ut.
lite "rälig" botten att gå på men vattnet var underbart efter dynorna och vi badade glatt flera gånger.
På vår sanddyna hade vi fågelbon överallt, här har ni två nykläckta ungar samt en som kläcktes samtidigt som vi var där. Ursöta var dem, mammorna vågade inte gå ner förrän vi gick ut och badade.

semester

har vi nu, såå underbart det är. Idag så har vi spelat "Månsson"mästerskap i golf. Killarna, mannen min, svärmor och hennes man. Lilleman fick fantastiska 48 poäng och sänkte sig för andra gången i år. Den killen kan gå långt i den sporten. Jag kom då sist med 25 poäng, otroligt kasst.
Imorgon ska vi till Halmstad och hälsa på Mr F, där ska vi spela golf och jag ska för första gången sen olyckan gå 18 hål, vilket kommer att bli ett lidande eftersom min kondis helt enkelt inte existerar alls längre. Nu på semestern ska jag försöka få igång mig själv. Gymmet i byn ska börja med "Zumba", gissa om jag ska hoppa på det, coolt tycker jag...
Zumbadans

RSS 2.0